Da -
Matobo Nat.Park
Recensioni Matobo Nat.Park
Stai cercando voli vantaggiosi per raggiungere la tua destinazione a Matobo Nat.Park e/o vuoi noleggiare un'auto? Qui trovi quello che cerchi!
Matobo Nat.Park ha ottenuto 9,0 su 10, sulla base di 2 recensioni
Per le tue vacanze a Matobo Nat.Park non cerchi solo offerte voli e noleggio auto, ma ti interessa sapere il parere di chi c'è già stato? Qui trovi anche le recensioni, i consigli, le foto e i video delle persone che sono state a Matobo Nat.Park! - - - -
Purtroppo non ci sono ancora recensioni sulla destinazione Matobo Nat.Park. Vuoi scrivere tu una recensione?

Hai visitato questa destinazione?

2 recensioni per Matobo Nat.Park

Cultura
9,7
Viaggio di gruppo, ott. 2008
"Hoogtepunt van 7000km Afrika"
Martin
Atmosfera
05/02/09 Matopos is zonder meer het hoogtepunt geweest van onze rondreis door Zuidelijk Afrika. Het is een groot, groen park, veel bomen en water waardoor het anders is dan veel andere Afrikaanse parken.
Dé reden om hier te komen, zijn de neushoorns. Je kunt met een 4x4 het park is (met een ranger) en dan TE VOET op zoek naar neushoorns. We hebben in groepjes van 7 personen een groep van 9 neushoorns benaderd tot 4 meter afstand! Onvergetelijk. Vraag naar Ian, die al ruim 25 jaar in het park werkt en alle dieren uit elkaar weet te houden.
Nadeel.... er wordt weer veel gestroopt de laatste maanden, omdat de Zimbabwanen niks hebben. Als het lukt een hoorn of een heel beest te bemachtigen zijn ze miljonair, lukt het niet dan worden ze neergeschoten door de sluipschutters in het park. Als je weet hoe het in Zimbabwe is begrijp je de stropers, maar als je dan op 4m afstand van een neushoorn staat, geloof je niet dat iemand zo'n dier kan doodschieten.
Ga erheen, om nooit te vergeten!

Viaggio di gruppo, ott. 2005
"Geweldige ervaring"
Conny
Cultura
Atmosfera
20/09/12 Met de gidsen Andy en Ian zijn we een hele dag op pad geweest in Matopo Nationaal Park. Onder het rijden heeft gids Andy onze jeep van alles uitgelegt over de natuur die we zagen, giftige bomen, hoe er gifpijlen mee gemaakt worden, andere bomen worden gebruikt voor medicijjnen, hoe onderscheid je een neushoorndrol van een olifantendrol, ze zien er bijna hetzelfde uit en meer van dat soort dingen. In de Matopo Hills hebben we rotsgrotten met muurschilderibgen bezocht waar Ian alles over wist. Ook konden we rondkijken in een traditioneel dorp. En daarna zijn we in 2 groepne te voet op zoek gegaan naar neushoorns. Wat een kik als je zo'n kolos tot op een paar meter benadert!!! Een ervaring om nooit meer te vergeten!!!

Recensioni di Zoover sul tuo sito