19/12/11
De ligging van deze accommodatie is schitterend, binnen een paar minuten sta je bij de watervallen via je eigen ingang. Lekker makkelijk. Accommodatie is op zich prima, alleen vond ik de service iets minder: ik had vooraf keurig betaald, maar ondanks dat dat 4 weken geleden was kon men de betaling niet vinden. Dat vond men mijn probleem, had ik maar een proof op payment mee moeten brengen. Op hun rekening stonden zoveel boekingen, ze konden echt niet gaan kijken of mijn betaling binnen was. Dat doet men blijkbaar nooit. Dus een tip: maak zelf een betalingsbewijs, geef dat af en je slaapt waarschijnlijk gratis. Kamer verder prima, alleen had ik 2 bedden besteld en bleek 1 van die 2 een slaapbank te zijn. Iets minder, maar oke. En laatste minpuntje: het is in het nationaal park en er lopen dus ook wilde dieren rond: apen en zebra's. Staan overal bordjes dat je die met rust moet laten en lijkt me ook logisch. Dus wat doet het personeel als er zebra's lopen: ze weg jagen.
5,0
30/07/10
Het hotel is groot met kleine kamers zonder zitje of tafeltje; ook geen terrasje o.i.d erbij. Het eten is erg duur en de aangeboden activiteiten zijn exorbitant duur. Wel erg leuk is de ligging direct naast de Victoria Falls die vrijelijk en zoveel als je wilt te bezoeken zijn.
10/02/10
Gelegen op een paar honderd meters van de indrukwekkende Vicitoria watervallen!
Personeel is zeer vriendelijk en gedienstig.
In één woord: schitterend !!!