30/08/11
Na vier jaar weer terug in Hongarije. Een speciaal moment voor ons alle. Met z'n 3-en naar Jan.
Wat is het huis en gastenverblijf ongelofelijk mooi geworden.
Zelf verbleven we in een ander verblijf op 400 meter van het huis en dat was prima te doen.
Zoals we de verhalen van de Hongaren kennen, ging natuurlijk niet alles van een leien dak.
Uit de douche kwam geen warm water en er ging 1 stroomdraadje van de boiler door een muur erachter.
Een kijkje achter de muur leverde een typisch Hongaars tafereel op.
Waar er 1 draadje de muur in ging, kwamen er aan de andere kant 10 uit.
Oftewel succes met zoeken naar een oplossing.
Jan kent de Hongaren al langer dan vandaag en dus de beste oplossing gewoon de bouwer/eigenaar bellen.
Daarmee was het probleem binnen luttele seconden opgelost.
De familie Sikking verbleef ook bij Jan en Carina en zij wisten niet van onze komst.
Jan had ons bij ons huisje gedropt en reed vervolgens terug naar zijn huis met de smoes dat de afspraak bij de tand
30/09/11
CaJa-Háza, houdt in, gastvrijheid, vriendelijkheid, rust, schoonheid, natuur en heel veel wijn.
Wij zijn daar gekomen voor onze rust, maar wat waren we moe toen we thuis waren.
Gelukkig van het lachen en de zwemsport die we hebben beoefend met de jongens van Jan en Jan zelf.
Wij zijn al regelmatig geweest in Hongarije, maar dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat we moe waren van het lachen.
Elke dag dat prachtige weer, met elke dag heerlijk s'morgens op het terras ontbijten en elke avond genieten van het eten wat wij afwisselend hebben bereid, was het niet Jan, dan was het Wesley en ook ik heb daar aan bijgedragen.
Deze plek is goud waard en velen gingen ons weer voor en niet iedereen had dit jaar geluk met het mooie weer, maar ik heb geen wanklank gehoord van de gasten die ons voor zijn gegaan.
Uiteraard komen wij weer terug.
Jan bedankt!!!
Groetjes Marjan & Roy
09/08/11
In één woord geweldig!
CaJa-Haza is een B&B waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan !!
We hebben genoten van de prachtige rustige omgeving, de vriendelijke hongaarse bevolking, leuke (tips voor) uitstapjes , iedere morgen een heerlijk ontbijt op het terras, enz enz.
Kortom het was een super week, waar we nog lang van zullen na genieten.
We hopen hier zeker nog een keer terug te komen.
CaJA -Haza is een echte aanrader voor iedereen die wil kennismaken met het gastvrije Hongarije en het Meszek gebergte!