Recensioni Bed & Breakfast CaJa-Háza

CaJa-Háza
Recensioni Bed & Breakfast CaJa-Háza
Kossuth Lajos utca 122, 7351, Máza
Bed & Breakfast CaJa-Háza ha ottenuto 9,6 su 10, sulla base di 30 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bed & Breakfast CaJa-Háza? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bed & Breakfast CaJa-Háza e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 137 Foto delle vacanze di Bed & Breakfast CaJa-Háza - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per CaJa-Háza / Máza. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

30 recensioni per CaJa-Háza

9,4
9,5
8,9
Con partner, mar. 2013
"Caja-Háza in Hongarije is helemaal TOP!"
Centina
Camere
26/03/13 Wij wonen inmiddels ruim 3 jaar in Hongarije op de Hongaarse Puzta in de omgeving van Kecskemét. Hongarije is een prachtig vakantieland en daarom besloten we ons 40 jarig huwelijk te vieren op een mooie locatie in Hongarije. Mede dankzij de vele goede recensies op internet (Zoover), kwamen we terecht bij CaJa-Háza in het dorpje Máza gelegen in het Mecsek gebergte. Dat was een schot in de roos! Samen met onze hond Barát (vriend in het Hongaars) hebben we schitterende wandelingen gemaakt. De prachtige stad Pécs bezocht en lekker in een thermaalbad gelegen. Ook de heerlijke ontbijtjes, lunches en voortreffelijke diners van top kok Jan zullen we niet snel vergeten!!! Kortom HET WAS TOP!!!!!!!
Bedankt Jan en tot ziens.

Con partner, nov. 2012
"Een heerlijke plek"
Anita van Duren
Camere
27/12/12 De accommodatie was fantastisch ruim, mooi ingericht en schoon. Zelfs aan de pantoffels was gedacht. De omgeving was zoals wij gehoopt hadden dicht bij de natuur maar ook voldoende leuke plekken in de omgeving. Onze gastheer was fantastisch en heeft ons veel van de omgeving laten zien zoals Pecs, een markt op zondag en het kuurbad. S' morgens stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar en s' avonds hebben we ons ook heerlijk door Jan laten verwennen. Het waren een paar heerlijke dagen!!!

Con partner, ago. 2012
"Werelds mooi"
Jean Pappot
Camere
16/08/12 We kwamen helemaal doorgedraaid aan bij caja-haza en na drie dagen rust hadden we ons leven weer terug. Het was heerlijk weer, maar af en toe voor ons wat te heet. lekker eten en drinken en vooral het laatste af en toe wat te veel. Jan nog bedankt en groetes van ons, Kerstin en Jean en een knuffel voor je poes.

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"Het was hier fantastisch"
Frens Pasmans
08/10/12 Beste Jan,

HET WAS HIER FANTASTISCH!!!!!!!!!!!

Mede door het mooie weer en het schitterende landschap, maar zeker door onze attente en zeer ervaren gastheer, want zonder jou hadden wij nooit zo’n lekker ontbijt gehad en hadden ook nooit zoveel leuke dingen van Hongarije gezien.

Alle avonden werd er nog even nagepraat op jouw terras onder het genot van een wijntje.

En wat hebben we gelachen om jouw verhalen, de rondleidingen door de steden Pécs en Budapest, zijn zeker aan te raden en je kent de steden op je duimpje, zonder jou hadden we nooit zoveel gezien en kunnen beleven.

En ik denk dat ik namens iedereen spreek, als ik zeg: “ Het was hier fantastisch!!!”

Bedankt en misschien tot een volgende keer.

Frens en de rest van de familie; Jos, Hellen en onze kleine puber Janneke

Con partner, lug. 2012
"Dichtbij, maar zo ver weg!"
Hess
Camere
14/12/12 Afgelopen zomer richting Hongarije gereden. Door wat gestruin op internet kwamen we Caja Haza tegen.
Caja Haza bleek aan de voet van het Mecsek gebergte te liggen. Toen we tegen de avond aankwamen werden we verwelkomt door de uiterst vriendelijke gastheer. Hij leidde ons rond en vertelde wat meer over de omgeving, waarna we uitgeput van de reis in slaap vielen.

De temperatuur is op zijn zachts gezegd heerlijk. Overdag is het lekker warm, en s'avonds koelt het af. Dit in tegenstelling tot de stad Pecs waar de hitte heel erg bleef hangen, waardoor je sávonds in bed lag te transpireren.

Het zwembad in de tuin was top om even af te koelen.

De volgende ochtend

Con partner, lug. 2012
"Toller Kurzurlaub"
Gabriele Piererfell...
03/10/12 Lieber [*]!!!!
CaJa-Háza ist eine Oase der Ruhe und Erholung, wer hier nicht den Stress abbauen kann, schafft das nirgendwo!
Deine Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft sind unübertroffen, das Essen köstlich (besonders das BBQ), einfach zum Wohlfühlen.
Herzlichen Dank für alles, wir kommen gerne wieder.

Gabi und Willi

[*Namen von Privatpersonen / Personal werden gemäß unseren Regeln nicht veröffentlicht. Die Zoover-Redaktion.]

Con partner, 2011
"Zeker de moeite waard"
P.Mulder
Camere
22/08/11 Fantastische week met een fantastische gastheer (vriend)
Jan het was voor ons een geweldige week met vooral s'morgens eerst dat kopje koffie voor het ontbijt.

Viaggio di gruppo, ago. 2011
"Fantastisch!!!"
Michael
Camere
30/08/11 Na vier jaar weer terug in Hongarije. Een speciaal moment voor ons alle. Met z'n 3-en naar Jan.
Wat is het huis en gastenverblijf ongelofelijk mooi geworden.

Zelf verbleven we in een ander verblijf op 400 meter van het huis en dat was prima te doen.
Zoals we de verhalen van de Hongaren kennen, ging natuurlijk niet alles van een leien dak.
Uit de douche kwam geen warm water en er ging 1 stroomdraadje van de boiler door een muur erachter.
Een kijkje achter de muur leverde een typisch Hongaars tafereel op.
Waar er 1 draadje de muur in ging, kwamen er aan de andere kant 10 uit.
Oftewel succes met zoeken naar een oplossing.
Jan kent de Hongaren al langer dan vandaag en dus de beste oplossing gewoon de bouwer/eigenaar bellen.
Daarmee was het probleem binnen luttele seconden opgelost.

De familie Sikking verbleef ook bij Jan en Carina en zij wisten niet van onze komst.
Jan had ons bij ons huisje gedropt en reed vervolgens terug naar zijn huis met de smoes dat de afspraak bij de tand

Con partner, ago. 2011
"Wat een heerlijke plek om op vakantie te gaan"
rk_sikking
Camere
30/09/11 CaJa-Háza, houdt in, gastvrijheid, vriendelijkheid, rust, schoonheid, natuur en heel veel wijn.
Wij zijn daar gekomen voor onze rust, maar wat waren we moe toen we thuis waren.
Gelukkig van het lachen en de zwemsport die we hebben beoefend met de jongens van Jan en Jan zelf.
Wij zijn al regelmatig geweest in Hongarije, maar dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat we moe waren van het lachen.
Elke dag dat prachtige weer, met elke dag heerlijk s'morgens op het terras ontbijten en elke avond genieten van het eten wat wij afwisselend hebben bereid, was het niet Jan, dan was het Wesley en ook ik heb daar aan bijgedragen.
Deze plek is goud waard en velen gingen ons weer voor en niet iedereen had dit jaar geluk met het mooie weer, maar ik heb geen wanklank gehoord van de gasten die ons voor zijn gegaan.
Uiteraard komen wij weer terug.
Jan bedankt!!!

Groetjes Marjan & Roy

Con partner, lug. 2011
"CaJa-Haza , een aanrader!"
liavdkoppel
Camere
09/08/11 In één woord geweldig!
CaJa-Haza is een B&B waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan !!
We hebben genoten van de prachtige rustige omgeving, de vriendelijke hongaarse bevolking, leuke (tips voor) uitstapjes , iedere morgen een heerlijk ontbijt op het terras, enz enz.
Kortom het was een super week, waar we nog lang van zullen na genieten.
We hopen hier zeker nog een keer terug te komen.

CaJA -Haza is een echte aanrader voor iedereen die wil kennismaken met het gastvrije Hongarije en het Meszek gebergte!

Recensioni di Zoover sul tuo sito