17/08/12
Wij, een gezin met 3 jongens van 15,13 en 12, hebben hier een fantastische vakantie gehad. Het aquapark was subliem en onze accommodatie ook. Wij hadden een 4-6 persoons appartement: 2 grote slaapkamers, 1 grote living waar het 5e bed stond. We hadden een terras en van daaruit was het nog maar 50 m lopen om bij het aquapark te komen.
De ligging van het complex was afgelegen maar wij waren met de auto en kwamen dus overal. Op loopafstand is overigens een heel groot winkelcentrum met een enorme grote winkel Auchan genaamd. Als je links het complex afgaat, vervolg je de weg, onder de snelweg door en dan zie je het parkeerterrein van het winkelcentrum al liggen.
Het eten was goed verzorgd. Bijna elke avond was er live-muziek bij het diner.
1 minpuntje is wel dat het complex dichtbij een autoweg (M0) ligt, het geluid hiervan is op het terras duidelijk hoorbaar.
04/09/12
Heel makkelijk om naar het centrum te gaan met de gratis shuttledienst. Ook in het hotel is heel wat te doen, echt het aanraden waard! De kamers zijn heel mooi en verzorgd. Vooral het ontbijt is zeer lekker en uitgebreid.
5,0
31/07/12
Afgelopen zondag (een week vervroegd) teruggekomen. Wij kwamen eerder aan dan 14.00 uur en moesten 39 euro per kamer bijbetalen.
Vervolgens moesten we per kamer (wij waren met 8 personen) 400 euro betalen. Daarvoor kreeg je dan een bandje waarmee je kon betalen. Later blijkt dat ze daar dan ook nog 10 % fooi afhalen en dat pas 2 a 3 weken later terug wordt gestort. Wij wilden alles contant betalen wat er moeilijk bleek te zijn. Zwemfaciliteiten geweldig; daarvan valt niets te zeggen. Kamers mooi maar wij hadden geen balkon. 's-avonds niets maar dan ook niets te doen. 50 stoelen met tafeltjes in de lobby. Daar kan je dan gaan zitten. Vaak dus geen plaats. Geen tuin waar je lekker je sigaretje kunt roken; moet je voor op de stoep doen. In enkele dagen al 400 euro extra kwijt voor taxi's omdat er absoluut niets te doen is. Ontbijt geweldig; avondeten minder. Twee suana's niet in werking. Te weinig fietsen. Hotel ligt op een industrieterrein.
20/08/12
Wij verbleven als koppel met 2 tieners 10 dagen in juli in het Ramada.
Onze kinderen hadden dezelfde kamers als ons, met eigen badkamer en terras dit met tussendeur. De kamers zijn heel mooi, modern en proper, niets op aan te merken. Het eten vonden wij saai met weinig afwisseling.
Vooral het ontbijt, geen variatie, buiten dat ze om de 3 dagen eens french toast en wafels bakken. Het avondeten idem dito. De desserts kregen een andere naam en/of kleurtje maar qua smaak en textuur geen verschil.
Wat ik vooral tekort kwam was gekoeld vers fruit. Dagelijks enkel appel en peer ter beschikking, niets van variatie. Toch hebben wij op de plaatselijke markten kunnen vaststellen dat het fruit daar heel goedkoop is. Wat wij ook heel teleurstellend vonden was dat het personeel (buiten de receptie) totaal geen andere taal spraken. Aan de zwembaden verschillende mogelijkheden om drank en eten te kopen. Maar je moet met gebarentaal je behelpen, er wordt geen Engels, Duits of Frans gesproken.