03/05/13
We zijn 10 dagen in dit prachtig mooie hotel geweest en hebben het fantastisch gehad!
Het is een hotel met een chique uitstraling, het doet zijn naam eer aan "elegance".
Schone, mooie, grote kamers met een lekker ruim balkon, grote badkamer waar je het aan niets ontbreekt, het wordt 2 maal daags voorzien van handdoeken indien je dat wenst, minibar wordt gevuld enz.
Het eten is goed, veel keus en als het koud is kun je het zelf opwarmen. a la carte bij de Italiaan is werkelijk heerlijk, je wordt in de watten gelegd!!
Het personeel is uiterst vriendelijk.
Als je kleine kinderen mee hebt is er kids en co, heel leuk!
In de buurt wat winkeltjes, best gezellig in de avonduren.
Ik zou zeggen, niet twijfelen, maar boeken!!!
04/05/13
Het hotel was prachtig. Helaas wordt er in de omgeving wel veel gebouwd, maar op het resort zelf had je daar gelukkig weinig last van. We kwamen te vroeg aan, maar kregen direct een bandje, onze bagage werd van onze handen genomen en we mochten direct gebruik maken van alle all in faciliteiten. Het personeel is heel vriendelijk, wij kregen uiteindelijk een kamer met zeezicht terwijl we daar niet expliciet om hadden gevraagd. De obers in het restaurant rennen zich drie keer in de ronde voor je en waren heel aardig en beleefd. Ze spraken allemaal wel een Duits of Engels. Het zwembadwater was wel koud, maar met 23 graden kon je er prima in zwemmen. Het animatieteam gaf bijna elke avond een show en dat was hartstikke leuk (en niet per definitie alleen voor kinderen). Het eten was goed en gevarieerd. Ik zou dit hotel zeker aanraden.
22/03/13
wij zijn in Hotel Siam Elegance geweest. Heel vriendelijke en behulpzame mensen, keurig schoon, eten heel goed, uitgebreide keuze voor elk wat wils, spa center uitstekend, massages geweldig 3 x een massage gehad van 90 min. vanwege rug en nek klachten, ben voor 75% van mijn klachten af. Nederlandse masseurs kunnen daar nog wat leren. zeker een aanrader. We gaan zeker nog eens terug.