20/05/13
Algemeen : pas je aan de gewoonten van het land aan (bv.lauw eten went vlug,af en toe een fooi geven,respect tonen,enz).Wees niet te kritisch,ook al staat het hotel daar als 5* genoteerd (bv.een vuile lepel komt ook wel eens uit mijn afwasmachine)
Positief : mooie en propere kamer/badkamer,lekkere minibar (elke dag bijgevuld),strandhanddoeken die om de 3d worden ververst,lekker eten (en wij zijn 2 moeilijke eters) en dat geldt voor iedere maaltijd,voldoende keuze en uitstekende desserten (opgelet : ze ruimen wel stipt alles op op het einduur),alle drank is all-inclusive (ook merkdranken),vriendelijk personeel,genoeg ligzetels (zelfs in de namiddag)
Negatief : koud binnenzwembad ondanks slecht weer,spacentrum is niet veel soeps (stoombad is een week kapot geweest),internet traag + durft uitvallen (is gratis).Buitenzwembad werd afgesloten om 18u,ook al zat je er nog in.Kamer bijboeken voor een namiddag is 50 euro tot 17u (ook al staat er 18u in hun eigen brochure).
3,0
13/05/13
Dit is een hotel dat zeker geen luxe hotel is noch 5 sterren waard. Het beste, mokken , glazen dikwijls nog vuil. lipstickvlekken , in witte mokken bruine vlekken enz.... In het hoofdrestaurant at men op placemats met de kruimels van de vorige klanten! De à la carte restaurants ( behalve de BBQ) en de room service waren wel goed . De bediening heel slecht georganiseerd en zeer slecht. in de pianobar heeft een ober ons geantwoord: " selfservice" . In het hoofdrestaurant werden de tafels amper afgeruimd na de eerste" lichting". Ik had daar echt de indruk van een kantine. Dus de echte "max" van luxe. Het zwembad aan de zijkanten ,met ook swim-in kamers was zeer vuil en aan die zijde was er ook nooit zon. Dit is een hotel dat zeker niet thuishoort in de Pegase brochure.
08/05/13
Wat een heerlijk en mooi hotel. Niet veel van de omgeving gezien omdat het rond de 32 graden was. Misschien voor de volgende keer. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpuntje is dat ze erg gericht zijn op Fransen en Duitsers. Het eten is heel erg lekker en gevarieerd. Kamers zijn groot vooral de familiekamer.