Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 83
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Paloma Pasha Resort*****
Recensioni Hotel Paloma Pasha Resort*****
Çukuraltı Mah. Atatürk Bulvarı Ozdere , TR-35495, Ozdere
Sito ufficiale
Hotel Paloma Pasha Resort ha ottenuto 9,0 su 10, sulla base di 131 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Paloma Pasha Resort*****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Paloma Pasha Resort***** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 390 Foto delle vacanze di Hotel Paloma Pasha Resort***** Puoi vedere 1 Video di Hotel Paloma Pasha Resort***** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Paloma Pasha Resort***** / Ozdere. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

131 recensioni per Paloma Pasha Resort*****

Con partner, mag. 2013
"Rust en lekker eten"
sanels1972
Camere
20/05/13 Algemeen : pas je aan de gewoonten van het land aan (bv.lauw eten went vlug,af en toe een fooi geven,respect tonen,enz).Wees niet te kritisch,ook al staat het hotel daar als 5* genoteerd (bv.een vuile lepel komt ook wel eens uit mijn afwasmachine)
Positief : mooie en propere kamer/badkamer,lekkere minibar (elke dag bijgevuld),strandhanddoeken die om de 3d worden ververst,lekker eten (en wij zijn 2 moeilijke eters) en dat geldt voor iedere maaltijd,voldoende keuze en uitstekende desserten (opgelet : ze ruimen wel stipt alles op op het einduur),alle drank is all-inclusive (ook merkdranken),vriendelijk personeel,genoeg ligzetels (zelfs in de namiddag)
Negatief : koud binnenzwembad ondanks slecht weer,spacentrum is niet veel soeps (stoombad is een week kapot geweest),internet traag + durft uitvallen (is gratis).Buitenzwembad werd afgesloten om 18u,ook al zat je er nog in.Kamer bijboeken voor een namiddag is 50 euro tot 17u (ook al staat er 18u in hun eigen brochure).

Con partner, apr. 2013
"Zeker geen 5***** waard en nooit meer."
Marina Schouterden
2,0
3,0
13/05/13 Dit is een hotel dat zeker geen luxe hotel is noch 5 sterren waard. Het beste, mokken , glazen dikwijls nog vuil. lipstickvlekken , in witte mokken bruine vlekken enz.... In het hoofdrestaurant at men op placemats met de kruimels van de vorige klanten! De à la carte restaurants ( behalve de BBQ) en de room service waren wel goed . De bediening heel slecht georganiseerd en zeer slecht. in de pianobar heeft een ober ons geantwoord: " selfservice" . In het hoofdrestaurant werden de tafels amper afgeruimd na de eerste" lichting". Ik had daar echt de indruk van een kantine. Dus de echte "max" van luxe. Het zwembad aan de zijkanten ,met ook swim-in kamers was zeer vuil en aan die zijde was er ook nooit zon. Dit is een hotel dat zeker niet thuishoort in de Pegase brochure.

Famiglia con bambini più grandi, apr. 2013
"Fantastich"
Jeanette
Camere
08/05/13 Wat een heerlijk en mooi hotel. Niet veel van de omgeving gezien omdat het rond de 32 graden was. Misschien voor de volgende keer. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpuntje is dat ze erg gericht zijn op Fransen en Duitsers. Het eten is heel erg lekker en gevarieerd. Kamers zijn groot vooral de familiekamer.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Paloma Pasha Resort*****, cl...

Con partner, apr. 2013
"Gekend als beste keten, maar eerder gewoon en vuil"
Klant
4,0
4,0
Camere
18/05/13 Wij zijn toegekomen en nog voor we mochten inchecken moesten we gaan eten, het was het laatste van het buffet (terwijl je s'nachts ook kon eten). Toen we terugkwamen van het eten moesten we inchecken en onze valiezen stonden nog steeds aan de receptie. Nadien zijn we een koffie gaan drinken in de bar en de tafel was zeer plakkerig, dus niet afgekuist. De vloer van de bar is dagenlang plakkerig geweest, omdat alles van coctails op de grond druppelt tijdens het maken van de coctails. Het toilet op de kamer bleef dagenlang doorlopen, soms kon je gewoon niet doorspoelen, dit 3x gemeld in het frans en engels. Niets aangedaan. De mini-bar 1 dag zelfs niet aangevuld. Het buffet is veelal hetzelfde, weinig variatie dus en veel herverwerkt. Sommige momenten lang moeten wachten op koffie en drank in het algemeen. In de andere restaurants snelle bediening. Ik had meer verwacht van een 5 sterren hotel ! Wij raden Ela Quality aan !

Con amici, ott. 2012
"Entspannungs-Urlaub"
Anna
Camere
14/02/13 Das Hotel übertraf all meinen Erwartungen. Ich war mit meiner Freundin im Herbst 2012 für eine Woche im Hotel. Ich war bei der Ankunft positiv überrascht, weil das Hotel und vor allem unser Zimmer sehr schön und modern eingerichtet war.

Service und Essen waren grundsätzlich gut. Was uns ein wenig gestört hat, war das mangelnde Personal an der Bar und an den Tischen. Die Angestellten (vor allem Männer) waren zum Teil etwas aufdringlich. Anfangs Woche fanden wir dies noch amüsant und nett, aber Ende Woche nur noch nervend.

Die Anlage des Hotels war wunderschön, ordentlich, ruhig und sauber.
Durchschnittsalter des Hotels war um die 50 Jahre. Wir fanden dies ein bisschen schade, da wir gerne noch andere jungen Leute getroffen hätten.
Kinder gab es kaum.

Insgesamt super Hotel, würde ich weiterempfehlen.

Con amici, ott. 2012
"Super zalig!"
mary
Camere
19/10/12 heel mooi, uiterst verzorgd nieuw hotel met classe, kamers piekfijn in orde, personeel doet alles om je een aangename vakantie te geven, eten heel gevarieerd en lekker, visrestaurant is een aanrader, hotel om tot rust te komen en te genieten, wellness zeker aanrader, met dank aan mr U.Harput voor zijn uitstekende leiding en extra's voor de klanten.

Con partner, sett. 2012
"Prachtig resort"
romain_denys
Camere
11/10/12 voor de 2de maal hotel bezocht en nog steeds zeer goed onderhouden met prima service .
Jammer er zijn te veel katten bijgekomen. Het eten is goed maar de hoofdgerechten worden te koud opgediend.
Verder niets op aan te merken.

Con partner, 2012
"Super hotel"
Jolanda Thijssen-Ee...
Camere
16/09/12 Wij zijn net terug uit Paloma Pasha,het was SUPER,wat een geweldig hotel,en de service is TOP.Het personeel werkt heel hard en heel lang,dagen van 14 tot 16 uur per dag en dat 6 dagen per week,en nog zijn ze vriendelijk en doen alles voor de toeristen.Geef het personeel af en toe een fooitje,dit verdienen ze echt.
We gaan beslist weer terug naar Pasha.

Con partner, ago. 2012
"Rust-vakantie"
Wollaert Luc
5,0
Camere
10/09/12 Als je toe bent aan een rust-vakantie , dan is dit het ideale hotel. Lekker eten en rustig aan het strand. De animatie is niet echt uitnodigend , maar misschien is dit de keuze van het hotel. De barman 's avonds is evht een topper. Hij bediend op zijn eentje het hele terras , waar in de bar binnen er 3 mannen staan.

Con amici, ago. 2012
"Superbe hotel"
zerard jean
Camere
28/08/12 superbe hotel pour le repos ideal nouriture parfaites animation juste ce qu il faut pas trops de bruit meme le soir chambre tres agreables la situation
unique avec des endroit ou il fait bon vivre merci a toutes l equipes