Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 14
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Seastar***
Recensioni Appartamento Seastar***
Foça Mah. 1049 Sok. No:3, TR-48300, Fethiye (Calis)
Appartamento Seastar ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 112 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Seastar***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Seastar*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 82 Foto delle vacanze di Appartamento Seastar*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Seastar*** / Fethiye (Calis). Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

112 recensioni per Seastar***

8,4
7,5
8,4
Viaggio da solo, ago. 2012
"Zeer gezellig"
Monique
Ambiente spazioso
21/08/12 Zeer gezellig appartement.
Klein schalie en de eigenaar met zijn vrouw doen er alles aan om je vakantie te doen slagen. Zeer veel te doen in de omgeving.

Con partner, 2012
"Aanrader!"
Matthias
Ambiente spazioso
07/08/12 Seastar is mooie, schone accommodatie en ligt maar 10 minuten lopen van het strand af. De appartementen zijn ruim en uitgerust met alle keukenvoorzieningen. Het hotel wordt gerund door Ahmet en zijn vrouw Leyla. Ahmet is een toffe gozer, gastvrij en spreekt goed (genoeg) engels. Verder organiseert hij elke dag een volleybalwestrijd en deinst hij er niet voor terug om de sluitingstijd van de bar wat op te rekken! Jessie & Matthias (gitarist)

Con partner, 2012
"Nooit meer"
sjaantje
4,0
Ambiente spazioso
03/08/12 nooit meer, als je met de bus aankomt op het zandpad denk je al het is toch zeker niet hier,een appartemenet wat echt vies was, witte tegels op de vloer en de voegen zwart van de smerigheid bah. Uitzicht vanaf het balkon, een vuilisbelt van de buren zie foto,s Seastar ligt in een woonwijk dus erg veel schreeuwende kinderen en moeders, appartement wel ruim maar ga maar uit eten wat er staat weinig in de kastjes voor een maaltijd om te koken. Voor de stranden hoef je ook niet te gaan vies en overal liggen stukken beton je moet wel waterschoenen mee dus, het is ongeveer 500 meter lopen naar het strand.Eten is goed in het dorp en de dolmus is een uitkomst,maar mij zien ze er niet meer terug.

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Seastar***, clicca qu...

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"In 1 woord super"
sporkenjongen
Ambiente spazioso
07/08/12 het appartement is basic, verwacht geen luxe. maar er is alles wat je nodig hebt. Leila en aahmed meken je vakantie superieur. Leila kan een goed potje voor je koken, en bijna alles vers uit eigen tuin. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en elke dag handdoeken inclusief een bloemetje op je tafel. elke dag word er een potje volleybal gespeeld wat afgesloten word met een pilsje. er word ook vaker een bbq georganiseerd door Leila en Aahmed met een super visje of kip (wat je wilt). Voor kids is het ook super er waren redelijk wat kinderen en je bent in no time op het strand. op het strand is het ook goed vertoeven een briesje en het drinken word je gebracht voor een klein prijsje. wij zij een paar keer met de boot weg geweest,dat wassuper. het beste waren de boottrips met aahmed ook alweer super verzorgd met een grandioze bbq aan boord. alles samengevat is het de bedoeling dat we volgend jaar terug gaan omdat het super bevallen is.

Con partner, giu. 2012
"Een terugkomertje!!!"
helenakooistra
Ambiente spazioso
12/07/12 Alhoewel we eigenlijk altijd iets nieuws willen ontdekken in Turkije hebben we naar aanleiding van onze vakantie vorig jaar in de Seastar toch besloten dat we hier weer naar toe wilden, en hier hebben we geen spijt van gehad! Nog genoeg te ontdekken en te doen. Natuurlijk ontbreekt er wel eens iets in t appartement, maar als je er om vraagt krijg je het meteen. Vele lange gezellige nachten doorgebracht aan de bar met de andere gezellige vakantiegangers, en Ahmed heeft de bier altijd koud en schenkt ook goede Turkse wijn. Het volleybalveld is helemaal vernieuwd dit voorjaar inclusief bankjes voor de toeschouwers. Als restaurant zou ik Breeze aanraden, lekker pittig eten voor wie daar van houd. Voor het echte Turkse eten is Jimmy's place helemaal goed. Als trips raad ik Kayaköy aan, doe dit wel met een goede gids want dan snap je wat daar gebeurd is. Voor een lekkere leuke en ontspannen vakantie waar het je aan nix ontbreekt zeg ik: DOEN

Con partner, giu. 2012
"Teleurstelling nooit meer"
marinus
4,0
Ambiente spazioso
09/07/12 ik heb dit app. geboekt i.v.m. de hoge beoordelingen op zoover. Maar dit is niet de werkelijkheid, zou eens door zoover en touroperator gecontroleerd moeten worden. App. Is ruim, erg sober ingericht, slecht schoon gemaakt, wel iedere dag schone handdoeken, keukeninvent.: 1 pan, 1 koekenpan 1 steelpan 1 groot,2 diepe en,1 klein bord, waterkoker, zelf koken is bijna niet mogelijk, zwembad te warm , heb vraagtekens bij de hygiëne, er waren mensen met oorontsteking, men doucht niet voor het zwemmen, er wordt niets van gezegd, baby, s en kleine kinderen met luiers zitten in het zwembad, de gezelligheid bij de bar moet je zelf maken komt niet van Ahmed. Geen gezellige muziek, kegelen en volleybal, verliezer betaalt drankje voor winnaar waarom niet prijsje van Ahmed? Het strand ligt ver van het app. ( 15 min.Lopen en is fijne kiezel en puin )en niet schoon. Men nam niet de moeite om afscheid va ons te nemen

Con partner, 2011
"Voor ons: perfect"
Jan Metsemakers
Ambiente spazioso
16/10/11 Mooi appartement. Misschien ontbrak er aan het eind van het seizoen een soepbord of een lepel maar dat was geen enkel probleem. De eigennaar (beheerder?) en zijn vrouw zijn geweldig. Vriendelijk, gastvrij, hulpvaardig maar niet opdringerig. Je kon er als je wilde eten maar er werd je ook gewezen op goedkope goede eetgelegenheden in de buurt.
Poetsen gebeurde elke dag, misschien niet klinisch, maar wel schoon. En wilde je een extra hamddoek, laken, kussen geen enkel probleem. En bij een ongelukje werd je t-shirt ook even gratis meegewassen.
Kortom: Ik ga zeker nog eens terug

Con partner, sett. 2011
"Beste appartement ooit."
Marga
Ambiente spazioso
09/10/11 Vannacht teruggekomen uit Calis. Na 9 keer in Turkije geweest te zijn, altijd in een appartement en telkens in andere plaatsen, is dit verreweg het beste appartement.
Prima bedden, geweldige douche, iedere dag SCHONE handdoeken en ook nog eens op een aparte manier gevouwen. De tweede dag van ons verblijf een bloemetje, op tafel gezet door een van de schoonmaaksters. Goede schoonmaak.
Ondanks het feit dat wij maar weinig contact hadden met Ahmet en Leila, omdat wij veel op stap waren, werden een paar verzoeken van ons, bv. extra kussens en een tafel op het balkon direct gehonoreerd. Alle apparatuur werkte en dat hebben wij wel eens anders meegemaakt.! Ahmet en Leila werken keihard om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben hier veel respect voor.
Ga ook zeker eens lunchen, Leila kan goed koken.
Op advies van Ahmet zijn wij naar Uzumlu geweest, een typisch Turks dorp. Zeer de moeite waard.

Ahmet en Leila een heel fijne vakantie, jullie verdienen het!!!

Tot ziens.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar"
familie huitink
Ambiente spazioso
31/08/11 ach ja, dan mag de schoonmaak, beddegoed en handdoeken op zijn turks zijn, de mensen van het complex en de gasten maken alles weer goed. ahmet en layla zijn erg leuke mensen en wanneer je een beetje sportief bent heb je het zeker gemaakt bij ahmet, hij wil graag elke avond volleyballen en vind het leuk dat je mee doet. hij blijft maar roepen wakker blijven en aju paraplu. de boottocht was echt de moeite waard, we hebben nog nooit zon blauwe zee gezien, vooral de kinderen earen hiervan onde de indruk, je ziet de schilpadden naast de boot zwemmen. de markten zijn erg leuk, als je goed kunt afdingen kun je de meest lekkere kruiden kopen.
de jeepsafari was met name voor de kinderen erg leuk, er werd met waterpistolen naar elkaar gespoten, zelfs de ouders worden dan fanatiek.
we hebben een zeer leuke groep mensen ontmoet waar we elke avond aan de bar lekker genoten van een drankje en de laatste avond voor de suikerfeesten was het zowaar een groot feest met andere gasten, een aanrader dus.

Famiglia con bambini più grandi, 2011
"Super !!!"
Jack, Willy & kids
Ambiente spazioso
15/08/11 Inmiddels alweer 9 jaar komen wij met onze 2 kinderen naar dit kleinschalige mooi complex waar het heerlijk vertoeven is.
Dagelijks schoonmaak van het appartement + dagelijks schone handdoeken.
Een prachtig zwembad die iedere dag met veel zorg door eigenaar Ahmed wordt onderhouden.
Eigenaresse Leyla maakt een uitstekend ontbijt en lunch, en voor diner (of evt. lunch) moet je absoluut in Calis zelf zijn of in het aangrenzende gezellige Fethiye.
Na terugkomen van het diner is het heerlijk om aan de bar bij Ahmed en Leyla te vertoeven tot in de late uurtjes.
Voor de sporters: iedere avond om 18.00 uur is er volleybal, altijd onder de gezellige leiding van sportfanaat Ahmed.
Alle mogelijke excursies zijn hier mogelijk zoals paragliding, parasailing, duiken, jeepsafari, boottochten enz.
Tip: huur een auto, en ontdek het authentieke Turkije in het binnenland….….. geweldig!
Dankzij de buitengewone goede service van Ahmed en Leyla is een FANTASTISCHE vakantie gegarandeerd !