07/08/12
het appartement is basic, verwacht geen luxe. maar er is alles wat je nodig hebt. Leila en aahmed meken je vakantie superieur. Leila kan een goed potje voor je koken, en bijna alles vers uit eigen tuin. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en elke dag handdoeken inclusief een bloemetje op je tafel. elke dag word er een potje volleybal gespeeld wat afgesloten word met een pilsje. er word ook vaker een bbq georganiseerd door Leila en Aahmed met een super visje of kip (wat je wilt). Voor kids is het ook super er waren redelijk wat kinderen en je bent in no time op het strand. op het strand is het ook goed vertoeven een briesje en het drinken word je gebracht voor een klein prijsje. wij zij een paar keer met de boot weg geweest,dat wassuper. het beste waren de boottrips met aahmed ook alweer super verzorgd met een grandioze bbq aan boord. alles samengevat is het de bedoeling dat we volgend jaar terug gaan omdat het super bevallen is.
12/07/12
Alhoewel we eigenlijk altijd iets nieuws willen ontdekken in Turkije hebben we naar aanleiding van onze vakantie vorig jaar in de Seastar toch besloten dat we hier weer naar toe wilden, en hier hebben we geen spijt van gehad! Nog genoeg te ontdekken en te doen. Natuurlijk ontbreekt er wel eens iets in t appartement, maar als je er om vraagt krijg je het meteen. Vele lange gezellige nachten doorgebracht aan de bar met de andere gezellige vakantiegangers, en Ahmed heeft de bier altijd koud en schenkt ook goede Turkse wijn. Het volleybalveld is helemaal vernieuwd dit voorjaar inclusief bankjes voor de toeschouwers. Als restaurant zou ik Breeze aanraden, lekker pittig eten voor wie daar van houd. Voor het echte Turkse eten is Jimmy's place helemaal goed. Als trips raad ik Kayaköy aan, doe dit wel met een goede gids want dan snap je wat daar gebeurd is. Voor een lekkere leuke en ontspannen vakantie waar het je aan nix ontbreekt zeg ik: DOEN
09/07/12
ik heb dit app. geboekt i.v.m. de hoge beoordelingen op zoover. Maar dit is niet de werkelijkheid, zou eens door zoover en touroperator gecontroleerd moeten worden. App. Is ruim, erg sober ingericht, slecht schoon gemaakt, wel iedere dag schone handdoeken, keukeninvent.: 1 pan, 1 koekenpan 1 steelpan 1 groot,2 diepe en,1 klein bord, waterkoker, zelf koken is bijna niet mogelijk, zwembad te warm , heb vraagtekens bij de hygiëne, er waren mensen met oorontsteking, men doucht niet voor het zwemmen, er wordt niets van gezegd, baby, s en kleine kinderen met luiers zitten in het zwembad, de gezelligheid bij de bar moet je zelf maken komt niet van Ahmed. Geen gezellige muziek, kegelen en volleybal, verliezer betaalt drankje voor winnaar waarom niet prijsje van Ahmed? Het strand ligt ver van het app. ( 15 min.Lopen en is fijne kiezel en puin )en niet schoon. Men nam niet de moeite om afscheid va ons te nemen
16/10/11
Mooi appartement. Misschien ontbrak er aan het eind van het seizoen een soepbord of een lepel maar dat was geen enkel probleem. De eigennaar (beheerder?) en zijn vrouw zijn geweldig. Vriendelijk, gastvrij, hulpvaardig maar niet opdringerig. Je kon er als je wilde eten maar er werd je ook gewezen op goedkope goede eetgelegenheden in de buurt.
Poetsen gebeurde elke dag, misschien niet klinisch, maar wel schoon. En wilde je een extra hamddoek, laken, kussen geen enkel probleem. En bij een ongelukje werd je t-shirt ook even gratis meegewassen.
Kortom: Ik ga zeker nog eens terug