Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 33
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Portakal Dalyan***
Recensioni Hotel Portakal Dalyan***
Marasj Mah., TR-48840, Dalyan
Hotel Portakal Dalyan ha ottenuto 8,6 su 10, sulla base di 210 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Portakal Dalyan***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Portakal Dalyan*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 117 Foto delle vacanze di Hotel Portakal Dalyan*** Puoi vedere 1 Video di Hotel Portakal Dalyan*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Portakal Dalyan*** / Dalyan. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

210 recensioni per Portakal Dalyan***

8,8
8,9
7,6
8,4
8,5
Con partner, 2012
"Heerlijke en intieme plek"
anne-marie rommens
Camere
25/10/12 Hotel Portakal is een fantastische plek in een prachtige, natuurlijke [Biesbosachtige] en culturele [Kaunos] omgeving. Dicht bij het gezellige Dalyan, met zijn leuke restaurantterrassen aan het water en de drukke haven en vlak bij het mooie [wandel]strand aan de Egeische Zee.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn ruim, voorzien van tv, airco en telefoon en worden elke dag goed schoongemaakt en badlinnen vervangen. Elke twee dagen wordt het beddengoed verschoond. Het restaurant heeft een groot terras en een binnenlokatie met grote open haard [voor in het najaar toen ik er was]. Het ontbijt, lunch en dinerbuffet zijn authentiek Turks en van goede kwaliteit, dus heel erg lekker.

Famiglia con bambini più grandi, ott. 2012
"Zeker een herhaling waard"
fam van bijsterveld...
Camere
12/11/12 vriendelijk personeel, mooie omgeving, gemoedelijk hotel, veel uitstapmogelijkheden, lekker rustig

Con partner, ott. 2012
"Net terug van een lekkere relax vakantie"
Germaine
Camere
20/10/12 Via veiling zijn we hier terecht gekomen.
Zo maar even lekker een weekje weg, even bijtanken.
En dat is ook zeker gelukt.
Het is een gezellig hotel met leuk personeel.
Het ligt aan een mooi meer met allemaal gezellige bootjes.
Het stadje is op loopafstand te bereiken en ook erg gezellig.
De kamers zien er netjes uit en zijn schoon!
Elke dag wordt de kamer schoongemaakt en hangen er weer schone handdoeken!
(Alleen de spiegel hangt wat te laag voor iemand van twee meter, maar dat is prima op te lossen ;) )
Daarnaast zaten wij in een benedenkamer met een tuintje, erg handig want mint en aloëvera is gewoon in je tuintje te vinden.
Wij hadden alleen ontbijt en dat was prima.
Vers brood en redelijk wat beleg.
De haan waar over geklaagd wordt vond ik erg handig, zo rond 7 uur maakt hij je lekker wakker en je hebt geen wekker meer nodig ;)
Kortom we hebben heerlijk genoten en als je gewoon wil relaxen zou ik dit hotel WEL aanraden!
Wij gaan volgend jaar waarschijnlijk weer!

Per informazioni e disponibilità su Hotel Portakal Dalyan***, clicca q...

"Aanrader....."
Barbara Verschoor
Camere
30/10/12 Wij houden niet zo van al te toeristisch, maar wel van een prettige mensen om ons heen, niet te groot, niet te klein, sfeervol, laagdrempelig, niet teveel poeha..., veel eisen? Valt best mee en laten we dat nou net hier gevonden hebben;-).Het personeel, had er al een seizoen op zitten, maar waren nog net zo attent en gastvrij, ik werd enorm blij van ze, ze zijn bijzonder vriendelijk, schoon, hulpvaardig en zeer benaderbaar. Er lopen echt pareltjes tussen! Ga absoluut excursies doen met lokale bevolking, wat een gouden greep is deze gids! Met zijn heerlijke belgische accent en zijn kennis en humor kan je dag al niet meer stuk. Nina...ze gaan je missen! Schoonmaak..top...oh en voor de verwende nederlander..., geef ook eens aan dat je echt niet iedere dag schone handdoeken nodig hebt, wij lieten ze onze kamer af en toe lekker overslaan, hoe schoon kan schoon zijn tenslotte.... De kok en zijn vrouw....hele sterke combi. De service van de boot naar het strand...slim... kortom we'll be back

Con partner, ott. 2012
"Goed en leuk accomodatie"
Daphne Vijverberg
Camere
23/10/12 het was een leuke mooie en schone accommodatie waarvandaan je veel leuke excursies kon boeken, wat ook zeer betaalbaar is. Aan de bar was het ook altijd gezellig. En Cinges de reisleider was top! Hij weet veel over de omgeving en weet het ook boeiend te vertellen. Wij zouden een week blijven en daarna nog 3 dagen rondtoeren, maar omdat we nog niet alles gedaan hadden, zijn we langer gebleven. Mooie omgeving. Leuk met het bootje naar het strand door het riet. Ook het dorp is gezellig. Veel leuke eettentjes.Het enige nadeel was dat wij in het naseizoen waren (wk 41/42) hierdoor gingen de actieve excursies zoals raften niet door.

Famiglia con bambini piccoli, sett. 2012
"Geslaagde kennis making met Turkije"
Dennis van Berkel
Camere
23/10/12 Wij zijn voor het eerst op vakantie geweest in Turkije en het is ons heel goed bevallen. We waren met 2 kleine kinderen, daardoor waren we wel beperkt in de mogelijkheden t.a.v. excursies e.d.. Zodoende waren we ook heel blij met hotel Portakal. Een kleinschalig en overzichtelijk hotel met een mooi zwembad, erg vriendelijk personeel en ruime en gezellige familiekamers.

Con partner, sett. 2012
"Heerlijk oord!"
Reina Klap
Camere
03/10/12 Erg leuk hotel, goed te belopen naar Dalyan dorp. Goede service en vriendelijk personeel. Hotel ligt ook gunstig t.o.v. strand, goed te bereiken met bootje of busje. Kamers goed en schoon (bedden nogal hard).
Restaurant prima voor ontbijt, wij hadden alleen B&B.
Kortom een aanrader.

Con partner, 2012
"Vakantie tussen de nederlanders in grenen sfeer"
pjvoogt
3,0
3,0
5,0
4,0
4,0
2,0
20/09/12 't Is maar waarvoor je kiest. Voel je je in het buitenland prettig tussen de Nederlanders? Hou je van een 70-er jaren strandsfeer d.w.z.. met de oude donkerbruine zonnebedden en oranje plastic kussens? Is lawaai op de gangen , blaffende honden en hanen die bij zonsopgang kraaien geen probleem? Hou je van het motorgeluid van de langsvarende boten (hotel ligt namelijk in een bocht waar alle toeristenboten langsvaren)?
Hou je van grenen inrichting? Ja? Dan moet je beslist naar Portakal gaan dan heb je een super vakantie. Neen, doe het dan niet hoe gunstig de prijs ook is want je vakantie wordt dan een desillusie!

Con partner, sett. 2012
"Het blijft prachtig!!"
Wilma Zwijns
Camere
17/09/12 Pas weer een week geweest. Het blijft een mooie plek. Eigenlijk hou ik niet zo van naar een bepaalde plek terug gaan, maar dit blijft een plek om lekker bij te tanken. Rustig staren naar het water, genieten van de service in het hotel, de vriendelijke mensen in het dorp en zo nu en dan een excursie. Er is nog veel te zien in de wereld, maar dit blijft een mooie, unieke plek. Als je wil heb je meestal snel contact met andere mensen, maar je kan ook gewoon je eigen gang gaan.

Con amici, sett. 2012
"Prettig hotel aan een prachtige rivier"
Margriete
Camere
17/09/12 Prettig hotel, rustige ligging, vriendelijk personeel. Beetje gekke gewaardwording om met allemaal Nederlanders in het hotel te zitten, maar tegelijkertijd is dat ook wel weer gezellig. Jammer dat er doorlopend muziek wordt gedraaid bij het zwembad, vond ik storend, maar verder een heel prima hotel waar ik door door de goeie prijs/kwaliteit verhouding zeker terug zou willen komen. Er is veel te doen in de omgeving, en het strand, en vooral het boottochtje naar het strand is werkelijk prachtig!!

Link a Zoover sul tuo sito