28/08/11
We waren in Hotel "Le Bristol" van 13 tot 21/08/2011. Het verblijf in half pensoin werd geboekt via touroperator. Het hotel ligt aan de hoofdstraat die van Gryon komt en naar het centrum voert. Hier rijdt ook het treintje van de BVB naar Bex. Alhoewel we een familiekamer aan de straatzijde hadden heb je maar beperkt last van het gedaver en getoeter ervan. De trein rijdt namelijk op de straat en de auto's moeten wel gewaarschuwd worden. De kamers zijn netjes en proper. Iedere dag schoonmaak en nieuwe handdoeken (als je erom vraagt). Het ontbijtbuffet was uitgebreid en het avondmaal bestaat uit 4 gangen (in half pension). Er is ook een binnenzwembad, sauna en dampbad. Handdoeken, badjas en badslippers liggen op de kamer bij aankomst. De ontvangst bij aankomst door de receptionist kon wel wat aangenamer. Alleen het hoogstnodige werd gezegd. Free Access-kaart voor gratis gebruik van de kabelbanen, bussen en trein in de regio is mooi meegenomen. We hadden hier een heerlijke week !!
20/06/10
interessante prijs in het laagseizoen. Dranken (vooral de wijn ) duur.
2,0
04/06/10
wij waren er in mei 2010 (tussenseizoen) en het was er vreselijk : slecht eten, vuil en veel lawaai (niet geslapen)
de enige pluspunten : mooie ligging, mooi hotel van buiten bekeken en het zwembad(je).