05/08/11
Het Adagio City hotel ligt tegen het centrum aan. Op zeer korte afstand van het hotel zijn tramhaltes en grote supermarkten. In de kamers een goed voorziene kitchenette en door de supermatkt en andere winkels op loopafstand dus simpel om een maaltijd in je eigen kamer te maken/eten. Wel onhandigdat er maar twee stoelen bij de eettafel staan.
Slapkamer/zit-slaapkamer worden door een schuifwandje van elkaar gescheiden. Goede badruimte, separate wc.
12/09/10
Luxe van hotel met praktische voorzieningen van appartement is erg goed bevallen (koelkast, kookplaat en vaatwasser). Ontbijt is prijzig, maar goede kwaliteit. Geen wisseling van handdoeken (bij verblijf 4 nachten), dit was niet aangekondigd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Erg prettig verblijf.
27/08/10
Dit was mijn eerste ervaring met een apartementen hotel. Het compleet uitgeruste keukentje was voor mij een verrassing. Met onze auto incl aanhangwagen parkeren in de parkeergarage was geen enkel probleem. We kregen voor twee dagen een pasje voor het openbaarvervoer. We zijn (volgens plan) maar kort gebleven. Bezochten oa het Tinguely museum, wat mij betreft een aanrader.