18/07/11
VIP appartement type 380 (VA 11) is ruim, mooi ingericht, kwaliteit van de meubels is iets minder. Verder mooie keuken volledig voorzien van miele apparatuur. Geen senseo aanwezig, wel een normaal koffiezetapparaat!
Zeer mooi uitzicht, flink balkon waar je heerlijk kunt zitten!
receptie spreekt frans, engels en duits
Distanza dalle piste
30/03/11
Vorige week weer in Veysonnaz geweest in de app. van de Vip en weer was het toppie! hele aardige mensen bij de Vip, we kregen eerst een app. toegewezen in Magrappe nr 447, wij gaven aan nadat we het gezien hadden dat het wel erg klein was geen enkel probleem dan kregen we weer hetzelde app. als in jan. van dit jaar. Het skieen was super zon, zon, en nog eens zon! als je maar hoog blijft is de sneeuw nog super goed. ik zag dat het nu heeft gesneeuwd en dat was zeker voor de dalafdalingen wel nodig om de seizoens alsluiting met pasen zeker te stellen. wij zijn nu 3x in Veysonazz geweest en gaan zeker nog eens terug maar volgend jaar willen we toch weer eens naar een ander gebied.
Ik zeg Les 4 Vallees zeker doen!!!
09/08/11
Wij hebben als gezin hier al 7 maal onze skie vakantie gehouden. Betaalbaar is de skiepas vanwege de gezinspas en de kinderen krijgen nederlandstalige les. Skiegebied is heel groot en voor iedereen en elk niveau i er een helling. De appartementen zijn vaak simpel maar doeltreffend ingericht. Omdat ze privebezit zijn elke keer wel anders ingericht.
Na 7 jaar hebben we het wel gezien maar het is echt een aanrader.