13/02/13
Kamers die wij hadden aan de achterkant nogal basic, als je gaat voor mooi uitzicht kamer aan de voorkant boeken!
12/03/13
Goed, mooi, verzorgd hotel. Ligging tegen een berg, goed bereikbaar met ondergrondse liften en tunnels. Eten elke dag wisselend. Relatief kleine kamers, vrij basic. Mooi dorp en mooi ski gebied.
16/02/12
Verbleven in de week van 12 februari.
Wij hebben een shortski van 5 dagen gedaan in hotel Terrace. De allin-formule is zijn geld meer dan waard. Niets is er teveel in dit hotel. Enig nadeel, om parkeerplaats aan het hotel te bereiken, heeft men sneeuwkettingen nodig. Oplossing, gewoon parkeren aan de zijkant van het kurpark. Gratis parkeren voor de hotelgasten met een parkeersticker. De afstand naar de skipistes is ongeveer 1 Km. Maar door de bus, die vertrekt aan het kurpark, iedere 7 minuten, is dit geen nadeel. Veel skiplezier.
28/04/11
Wij zijn met 2 families één week verbleven afgelopen paasvakanties.
Het eten is er héééél lekker .Elke dag ander thema.Super gewoon.Prijs -kwaliteit is niet te geloven.
We hebben al vele vrienden en kennissen dit hotel doorgegeven.Jammer van de vele drukke groepen(Chinezen en indonesiers)die er één nacht kwamen logeren en dan verdertrokken.Maar dit kon de algemene beoordeling niet beinvloeden.Het skigebied zelf was iets minder geschikt voor beginners.De all-in formule met de waardebonnen was ook een goed idee.Jammer wel dat je die niet in al de skihutten kon gebruiken.Het was zeker een aanrader!