14/08/11
Dit hotel is echt een aanrader, personeel is erg klantvriendelijk. De kamers zijn ruim en zeer goede bedden. Wil je buiten kunnen zitten , vraag dan om een kamer op de 1e etage. Het eten is gevarieerd en idd er wordt gevraagd of je nog een 2e portie wil, kwaliteit van het eten is ook top (Nederlandse kok!!). Er is veel te doen in de omgeving, mooie wandelroutes in de buurt.
07/06/11
Goede ontvangst, prima bediening en vriendelijk personeel, de kamers zijn ruim en schoon. Eten was met recht top.
18/03/11
Het ietwat verouderd hotel heeft nette en ruime kamers; het ontbijt en het 5-gangenmenu is dik in orde;kinderen kunnen eventueel steeds kindermenu of pizza kiezen. Erg vriendelijk personeel en ook de service met het busje naar de skipiste is vernoemenswaardig.
08/09/10
Wij zijn eind augustus 1 week in dit hotel geweest. We hebben het er prima naar onze zin gehad. We hadden een mooi en groot appartement, van alle gemakken en luxe voorzien. Het ontbijt en diner was erg goed verzorgd. Er was een keuzemenu met veel variatie en een aparte kinderkaart. Porties waren klein maar een tweede portie werd altijd aangeboden. Onze 2 kinderen van 11 en 9 jaar waren ook erg in hun nopjes, hoewel het zwembad erg klein was(buiten).