23/07/12
dit hotel werd ons aanbevolen door vrienden, en met een groep van 15. bergwandelaars, hebben we hier een droomverlof meegemaakt. Al van de 1e minuut dat we bij Hotel Hemmi aankwamen werden we met open armen ontvangen, en voelden we er ons onmiddelllijk thuis. De eigenaars, waarbij Ingrid nog Belgische roots heeft, maken je het er zo naar je wens, zodat alles van een leien dakje loopt. Bovendien is het eten echt gewelldig lekker, met niet alleen superverse ingrediënten, maar tevens op 11 dagen tijd niet 2 dezelfde gerechten. Ondanks dat we al goed voorbereid waren voor alle bergtochten, gaf het hotel ons nog heel leuke en interessante uistaptips. Bergwandelingen en skiliften vertrekken vanuit het hotel.En 's avonds na het avondmaal, geen nood, dan kan je rustig blijven zitten in het restaurant, om gezellig te lezen, kaarten of gezelschapsspelletjes te spelen. Kortom, de ideale plaats op op verlof te gaan in de bergen, en wij gaan zeker terug. Hip, hip hoera voor Hotel Hemmi.
04/05/12
Wir hatten wunderschöne Skiferien im Hotel Hemmi und werden ganz bestimmt wieder kommen.
Das Frühstücksbüffet ist ganz toll und das Essen schmeckt frisch und herforragend.
17/01/11
Unser Herren-Ski-Urlaub führte uns heuer in die Schweiz.
Bei der Hotelwahl bewies unser Förg Mane wieder mal ein glückliches Händchen.
Die Zimmer waren zweckmäßig mit allem ausgestattet was den Standard rechtfertigt.
Die Wege zum Lift, der uns ins Skigebiet beförderte, waren kurz (Gehzeit vom Hotel ca. 5min). Die Krönung durften wir allerdings immer abends genießen als uns der Hotelchef immer ein traumhaftes 4-Gängemenue zauberte, das im Halbpensionspreis enthalten war. Eine derartig gourmethafte Verköstigung sucht seines Gleichen. Schon allein der Verpflegung wegen werden wir dieses Hotel auch mal im Sommer besuchen. Kurz u. Gut: ein Ski-Urlaub der kurzen Wege mit einer köstlichen Verpflegung. Preis - Leistung: super