30/01/10
Winter in Zweden dat wilden we meemaken en dat hebben we gekregen. Wat een fijn huis en wat een mooi land! De houtkachel was zeer comfortabel en super gezellig zoals eigenlijk het hele huis. Wij konden met ons gezin met drie kinderen beneden verblijven en slapen waardoor we alles op 1 verdieping hadden en dat is in de winter heel fijn. Het huis is erg gezellig en netjes.
10/08/09
Het vakantiehuis Kalvbersasen in Munkfors is van alle gemakken voorzien. De ruime woonkeuken is voorzien van alle apparatuur. Ook een kinderbadje en kinderstoel zijn aanwezig. Het huis is groot genoeg om met slecht weer een dag binnen te blijven. Het is recent opgeknapt (2009) en alles ziet er zeer netjes uit!
Het huis ligt erg mooi, met uitzicht over heuvels, alleen wel redelijk geïsoleerd (geen vakantie vriendjes/vriendinnetjes in de buurt).
De omgeving is prachtig, er zijn mooie wandelingen direct vanuit het huisje te maken.
Er zijn veel Nederlanders in de omgeving (zowel geëmigreerd als op vaklantie), wij hebben dat wel als erg prettig ervaren.
Met slecht weer (zoals wij dat helaas hadden) is het wel lastiger om in de omgeving activiteiten te ondernemen, aangezien het een echt 'buiten'land is.
Al met al hebben we een zeer geslaagde vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug!
26/07/09
Dit huis ligt aan een doodlopend weggetje, maar niet eenzaam. In de directe omgeving staan nog wat vakantie huisjes, en het dorp Munkfors ligt op enkele kilometers. Daar zijn alle voorzieningen, en zelfs een Nederlandse bakker. Je kunt hier prima met Engels uit de voeten. Het is heerlijk rustig, en de omgeving is echt Zweeds, ontspannen en vriendelijk. Heel weinig verkeer, en heerlijk stil. Alleen de wind in de bomen. Het huis is nieuw verbouwd, en heerlijk ruim. Keurig en stijlvol ingericht, prima bedden en prachtig uitzicht. Een aanrader voor de rustzoeker, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen.