20/08/11
Wij zaten in de eenvoudigste huisjes omdat die een normale ouderslaapkamer hebben zonder stapelbed. Deze huisjes hebben weinig uitstraling en zijn verouderd.
Vooral de badkamer waar de toiletpot/stortbak condenseerd en hierdoor de vloer constant nat is kan echt niet.
Het andere type huisje heeft meer zweedse gezelligheid en een veranda maar die heeft dus alleen stapelbedden.
Speeltuintje voor de kinderen. Op 900 meter van Eksharad waar alles is wat je nodig hebt (supermarkt, tanken, uitgebreide hengelsportzaak, pinnen).
Rustig vriendelijk park, goede mogelijkheden de omgeving te verkennen, de rivier, bossen, meertjes.
Prima prijs kwaliteitsverhouding, mag wat moderner en luxer (bijv. nieuwe badkamer en keuken met een vaatwasser).
13/08/09
Op zich best netjes, prima huisjes, die wel wat verouderd zijn, alleen weinig te doen voor de kinderen. De bedden zijn echter absoluut niet voor herhaling vatbaar... wat een drama.. en helaas werd ik er gek van de muggen die gewoon door je kleren heen weten te steken. Ben in een paar dagen compleet lekgeprikt ondanks diverse middeltjes. Dorpje ligt dichtbij
12/07/09
Wij zijn afgelopen juni 2009 in Ekesberget Stugby geweest met 4 volwassenen.
Wij hadden een oud huisje, recht tegenover de receptie, maar schoon en compleet. Alleen vonden we de bedden voor 4 volwassenen niet echt geschikt. In 1 slaapkamer staan 2 prima zweedse box-springbedden, maar in de andere kamer staat een stapelbed met heel dunne matrasjes en ook de slaapbank in de woonkamer is aan vervanging toe. De nieuwere huisjes hebben overal stapelbedden, maar dat zijn van die bedden waar je het bovenste bed weg kan klappen.
Verder hebben wij het prima gehad, echt genoten van de gastvrijheid en de prachtige omgeving. De prijs-kwaliteit verhouding is prima, de huisjes zijn heel voordelig.
Ook een prima wasserette is op het terrein en een droogkast in de huisjes.