Recensioni Appartamento Anneberg

Anneberg
Recensioni Appartamento Anneberg
Anneberg 2, 68050, Eksharad
Appartamento Anneberg ha ottenuto 9,3 su 10, sulla base di 12 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Anneberg? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Anneberg e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 30 Foto delle vacanze di Appartamento Anneberg - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Anneberg / Eksharad. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

12 recensioni per Anneberg

9,1
9,5
Famiglia con bambini piccoli, 2012
"Fantastische plek!"
Bente
Ambiente spazioso
17/08/12 het is daar echt geweldig!

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Prachtige appartementen op een fantastisch plekje!"
Berber Bosma
Ambiente spazioso
11/10/11 Deze prachtige appartementen worden gerund door een ontzettend lieve, gastvrije familie. Het is zeer inspireren om te zien hoe zij de stap hebben durven maken en door keihard werken zo'n mooi plekje hebben kunnen creeëren. Anneberg wordt omringd door bos en ligt vlakbij de rivier de Klarälven, waar je kunt zwemmen en vissen. Er worden heel leuke activiteiten georganisseerd, zoals de bevertocht, hierbij ga je met kanoe's naar een waterval, waar een kampvuur zal worden gemaakt en op de terugweg zul je hopelijk bevers tegenkomen (aanrader). Wie 100% garantie wil om elanden tegen te komen, kan naar het elandenpark, maar daarnaast heb je ook de kans om een echte eland tegen te komen (wij zagen er 1 onderweg naar de bevertocht:-)) Kortom, wij hebben een geweldige (te korte) vakantie in Anneberg gehad, en ik hoop oprecht dat we nog eens terug zullen keren !

Con partner, giu. 2011
"Mooie appartementen"
fam. Galema
Ambiente spazioso
01/07/11 Een zeer gastvrije ontvangst met koffie en meteen al diverse vakantietips. Tips die geslaagde uitjes opleverden.
Mooie accomodatie, schoon en ruim. Ook is de fam Baarda flexibel. We konden ter plaatse een nacht bijboeken en konden iets later uit het appartement, mocht dat nodig zijn. Kortom: een aanrader.

Famiglia con bambini più grandi, apr. 2011
"Een bijzondere locatie!"
Fam.Ubbens
Ambiente spazioso
12/05/11 Wat een geweldig warm ontvangst door de familie Baarda. Wat wij als meerwaarde hebben ervaren zijn de mooie verhalen die ze vertellen over de omgeving alsmede vele tips die ze geven om datgeen te kunnen bezichtigen wat je graag wilt zien. Wij hebben hierdoor heel veel activiteiten kunnen combineren in de (voor ons te korte) week die wij te gast waren. En dan als afsluiting van de week die heerlijke, maar vooral ook gezellige, kampvuur-avond. Wij komen zeker terug........ want er valt in deze omgeving nog zoveel te ontdekken!

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2010
"Echt een geweldige plek"
Fam. van der Meer
Ambiente spazioso
15/09/10 Na 2 weken in de zomervakantie in 2009, een week in februari 2010 en een week in de zomervakantie van 2010 hebben we het gevoel dat we nog steeds niet uitgekeken zijn.

De appartementen zijn echt prima. Leuk ingericht, voldoende ruim en prima bedden. Het geheel wordt afgemaakt door de fam. Baarda die je altijd van advies willen voorzien en waardevolle tips hebben voor leuke activiteiten.

Wij komen zeker nog een keer terug!

Viaggio di gruppo, lug. 2010
"Super fantastische aanrader"
fam nieuwboer
Ambiente spazioso
15/08/10 Zeker een aanrader voor natuur liefhebbers.
echt een super doevakantie geweest.
zelf voor mn moeder waren ze super lief en meedenkend ivm alzheimer nogmaals voor de 10000000000000000000 bedankt daarvoor, het maakte het ons een stuk makkerlijker met jullie adviezen waar we heen konden, om ons en haar goed naar haar zin te laten hebben.
Super bedden en slaapbank.kortom een fantastische aanrader!

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2010
"GASTVRIJ en een FANTASTISCHE PLEK"
Fam. liebers
Ambiente spazioso
29/07/10 De familie is zeer gastvrij. Vanuit Anneberg zijn er diverse activiteiten te ondernemen. Het appartement waar wij in zaten was heerlijk, van alle gemakken voorzien en heerlijke bedden(wat wij wel belangrijk vinden). Kinderen kunnen zich ook prima vermaken in de zeer grote tuin. Kortom wij vinden het een aanrader!

Con amici, giu. 2010
"GOED EN VRIENDELIJK !"
Fam Vellinga
Ambiente spazioso
27/06/10 Leuk en goed appartement, van alle gemakken voorzien. Vele mogelijkheden om vanuit hier uitstapjes te maken. ZEKER EEN AANRADER !... en niet te vergeten.... ZEER GASTVRIJ !

Con amici, 2010
"In een woord, prachtig. . . ."
Ida Meijer
Ambiente spazioso
29/03/10 In Anneberg in Ekshärad en omgeving is het zeer goed vertoeven. De omgeving is
fantastisch en er zijn vele mogelijkheden op allerlei gebied.De apartementen zijn heel gezellig ingericht en de eigenaar is zeer gastvrij.

Con amici, feb. 2010
"Uitstekende accomodatie"
Wim Nieuwenhoven
Ambiente spazioso
13/03/10 Appertemente Anneberg zijn zeker een vakantie waard. Buitengewoon vriendelijke ontvangst en zeer behulpzame eigenaar.