Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 101
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Hotel Scandic Sergel Plaza****
Brunkebergstorg 9, Box 16411, SE-10327, Stockholm
Hotel Scandic Sergel Plaza ha ottenuto 8,0 su 10, sulla base di 15 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Scandic Sergel Plaza****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Scandic Sergel Plaza**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 1 Foto delle vacanze di Hotel Scandic Sergel Plaza**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Scandic Sergel Plaza**** / Stockholm. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

15 recensioni per Scandic Sergel Plaza****

Con partner, ott. 2012
"Goede ligging!!"
bert
Camere
25/10/12 Het grote pluspunt van dit hotel is de ligging.Van hieruit kun je alles makkelijk aanlopen of met het openbaar vervoer dat op enkele meters van het hotel ligt.
Kamers netjes en schoon ruim met een leuk zitje.
Op zondagmorgen is het er heeeel erg druk bij het ontbijt, waardoor je moet zoeken naar een zitplaats. Er is wel voldoende keus aan producten.
Minpunt is dat het ontbijt op werkdagen maar tot 09.30 uur is.
Verder goed hotel een aanrader!

Viaggio di lavoro, feb. 2012
"Zeemanshutten"
dansk
5,0
5,0
09/11/12 Ietwat gedateerd interieur, zeer centrale ligging, ietwat te duur (drankjes), uitgebreid ontbijt, de gangen lijken wel op gangen van een schip en deuren met patrijspoorten

Viaggio di lavoro, sett. 2011
"Prima ligging, rustig hotel"
Marieke
Camere
03/02/12 Het scandic sergel plaza hotel ligt op loopafstand van het centraal station (en vanaf het vliegveld rijdt er een expres trein direct naar dta staion), en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Heerlijk ontbijtbuffet met voor ieder wat wils. Ook stoppen de tramlijnen vlakbij (als je bijvoorbeeld naar het museum-eiland wilt). Niks mis mee dus!

Viaggio di lavoro, ago. 2011
"Vriendelijke bediening, goed restaurant"
irvinottenhof
Camere
27/10/11 Hotel ligt heel centraal, binnen 10 minuten ben je in het centrum van Stockholm. De bediening is goed en klantvriendelijk. Gezellig restaurant. Enige nadeel is de fitness ruimte. Deze is alleen toegankelijk tussen 9 en 17:00 daarvoor en daarna is de ruimte voor klasjes. De kamers zijn een beetje oud maar zien er netjes uit. Prima hotel om een paar dagen te vertoeven. Tijdens mijn verblijf waren er meerdere gezinnen en ook zakenmensen. Leuke afwisseling. Het restaurant is een redelijk tot goede kwaliteit voor het diner. Het ontbijt is zeer gevarieerd en gewoon goed te noemen.

Con amici, lug. 2011
"Super hotel!"
3 meiden
Camere
28/07/11 Met 3 meiden dit hotel voor een weekend geboekt. We hadden een soort van penthouse Wat een grote kamer! Er stond een grote eettafel in, een chesterfield bank en 2 grote stoelen. Ruime inloopkast en een badkamer met zithoek, 2 grote wastafels en een ligbad op pootjes! Toch hadden wij nog plek zat! We zaten in kamer 717. Badkamer heel schoon en netjes! Het ontbijt was goed en heel gevarieerd. Voor het winkelen, stappen en het culturele gebeuren zit je precies op de juist plaats.

Volgend jaar boeken wij zeker weten weer voor een onvergetelijk weekend in dit super hotel gelegen in een super stad!

Famiglia con bambini piccoli, ott. 2010
"Fantastisch hotel in hartje Stockholm"
Sven2003
Camere
27/10/10 De ligging van dit hotel is echt fantastisch! Lekker ontbijt en diner, dit laatste is ook goed te doen voor kinderen door de leuke speelhoek, een kindermenu en krijtjes om te tekenen. Personeel is behulpzaam en je kunt je koffers veilig opbergen voor het inchecken of na het uitchecken als je de stad nog in wilt.
Enig minpuntje is voor ons het feit dat onze 3 kleine kinderen in een bed moesten slapen. Per mail liet men ons weten dat er geen extra bed op de kamer bij paste maar eenmaal ter plekke had er best een kinderbedje bijgepast. Dan hadden onze kinderen (en wij) waarschijnlijk beter geslapen. Maar dat is dan ook werkelijk de enige kritiek op dit verder uitstekende hotel.

Famiglia con bambini più grandi, apr. 2010
"Ideaal voor citytrip."
Luc & co
Camere
09/04/10 Hotel is perfect gelegen, midden in centrum, op loopafstand van cityterminalen waar de bussen van de luchthaven toekomen. Mooie kamers met genoeg ruimte. Ontbijt zéér uitgebreid. Ideaall hotel om Stockholm te bezoeken.

Con partner, feb. 2010
"Goed hotel in centrum Stockholm"
Fam. van de Broek
Camere
08/05/10 Goed hotel, lekker dicht bij het centrum.
Kamer was goed, niet perfect.
Ontbijt was oké, wel netjes was gratisgebruik van internet

Con partner
"Goed hotel op super locatie"
Irene
Camere
17/09/09 Ondanks dat het hotel midden in de stad ligt, is het er zeer rustig. De kamers zijn niet al te groot en niet al te luxe, maar wel schoon en netjes. Ontbijt is heel goed. Lopend bereik je de oude stad in 10 minuutjes en de winkelstraten liggen om het hotel heen. Prima keuze dus.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2009
"Goed hotel met centrale ligging"
anoniem
Camere
17/08/09 Wij hebben het uitstekend naar onze zin gehad in dit hotel. De kamers zijn weliswaar wat gedateerd, maar ruim genoeg en behoorlijk ingericht.
Het ontbijt is goed en we hebben er één keer gedineerd met een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Enig aanmerking is het feit, dat we pas om 15.30 uur konden inchecken (de voucher vemeldt 14.00 uur). De receptionist merkte daarbij op dat het weliswaar vanaf 14.00 uur is en dat dat dus ook best eens later zou kunnen worden. Voor een gezelschap met een kind van 1 jaar kan dat na een lange lange reis best eens lastig zijn.

Recensioni di Zoover sul tuo sito