25/07/12
Wij verbleven 1 week met 4 personen in een type B woning, voorzien van alle gemakken: koelkast, ruime vriezer, oven, magnetron, droogkast, tv, draadloos internet, enz.
Huizen liggen aan het meer, waarin het goed zwemmen en vissen is (o.a. snoeken > 1m.!).
Op het park zelf zijn kano's, kajaks, zeilboten, visboten, waterfietsen, fietsen te huur. Supermarkt ligt op 2 km afstand in Falun. Veel te doen in de omgeving!
10/08/12
We hadden een keurig ingericht huisje, de slaapplekken waren voor een deel op de eerste verdieping, bereikbaar via een stijle trap. Zwemgelegenheid in het meer. Speelgelegenheid voor kinderen. er zjn verschillende dingen te huur, fietsen, kano's, waterfietsen, boten etcetera. In de omgeving zijn veel verschillende afwisselende dingen te doen. We waren er een week, en waren in de omgeving nog niet uitgekeken.
09/07/12
Wij hadden een 6 persoonshuisje met zn 4tjes. Grote veranda, nieuwe keuken, gezellige woonkamer en slaapkamers en ontzettend knusse vide met tv.
Aan de rand van het bos, aan het meer. Wij waren er met een baby en een peuter en hadden genoeg aan het water, visjes vangen, het strandje en de glijbaan. Ligt op 5 minuten afstand met de auto van het centrum van Falun, waar je heerlij kunt winkelen.