20/05/13
Leuke actieve bestemming voor een gezin.
Het voorjaarsseizioen moet nog wat verder ontwikkeld worden, maar wat een leuk alternatief voor de drukke zuidelijke bestemmingen. Wij hebben genoten!
09/01/13
Dit parkje ligt midden in de natuur tussen twee meren. Als je al je eten meeneemt beleef je heerlijke week in de natuur met goed georganiseerde activiteiten. Wij vonden het heerlijk om een week zonder TV en internet ouderwets met het gezin spelletjes te doen en te lezen bij de veel warmte gevende houtkachel. Het huisje is niet luxe, maar is groot genoeg en beschikt over alle elementaire zaken. Het had gedooid en toen de vorst opnieuw inviel konden we heerlijk schaatsen op een geveegde baan op het meer. Zeer geschikt voor gezinnen die rust zoeken in Zweden en in een week kennis willen maken met een aantal wintersport activiteiten.
05/01/13
Heel veel sneeuw, zoals je verwacht in Zweden. Wij zaten in een 2 onder 1 kap: eenvoudig maar oke. Rene en Marry zijn heel gastvrij en weten heel veel over de omgeving te vertellen. We hebben boodschappen gedaan in Malung (LIDL) welke weg beter is dan naar Hagfors (beide ruim 45 minuten rijden !). In Malung een geweldig restaurant, Lugnet ! Wij hadden een activiteitenweek geboekt. Rene doet dit samen met zijn zoon, behalve dan de husky-tocht. Wij waren met vrienden en jonge kinderen, maar dat was geen probleem. Er werd goed rekening met hun gehouden. Geweldig !Je kunt er ook lekker schaatsen op het meer en natuurlijk mag een ritje op de slee niet ontbreken. Op 1ste kerstdag loop je om 4.15u met fakkels over het meer naar de kerk voor de nachtmis. Ontzettend mooi. We hebben een erg leuke vakantie gehad en komen zeker nog een keertje terug.