16/08/11
De bustocht is niet comfortabel maar wel leuk om het noordoosten van Suriname te zien. De boottocht was ondanks de regen en onweersbui erg mooi. De locatie is prachtig, kamers op het strand, niet luxe maar beter dan verwacht; we hadden een 2 persoonskamer met eigen douche en toilet. Meer heb je niet nodig. s Avonds met gids Benito lederschildpadjes uit hun nest zien komen en in het water zien verdwijnen, een onwijs mooie ervaring! Benito is super enthousiast en heeft ons veel geleerd, laten zien. We hebben al veel in de wereld gezien maar dit is toch wel 1 van de mooiste belevenissen die we hebben meegemaakt!
10/05/10
Wat heerlijk om hier een paar dagen te verblijven.
Kamers en accomodatie zijn eenvoudig maar wat maakt het uit?
Als je hier op de stranden de leatherback gaat zien vergeet je alles. Uniek. Wat een kanjers!
Gastvrijheid is meer dan goed. Wij hadden de beste gids die men kan wensen: Bonito.
Hij weet heel veel van de cultuur van de inheemsen die in dit gebied wonen.
Er waren wel veel muskieten!
Koop hiervoor iets in Suriname zelf, werkt beter als de ned. producten.
23/03/10
Een mooi uitgangspunt om de zeeschilpadden te gaan bekijken
15/08/10
Een hele trip om er te komen. Mensen doen echt alles om het je naar de zin te maken. Kamers zijn zeer beroerd (maar wat mag je verwachten?).
Mooi om 2 dagen te blijven, schildpadden kom je natuurlijk voor, maar ronleiding door dit indianendorp is ook echt super. Verse kokosnoten worden voor je uit de boom gehaald. Wouw