Recensioni Table Mountain

25  °C

20 maggio 2013

Table Mountain
Recensioni Table Mountain
7848, Città del Capo (Cape town)
Table Mountain ha ottenuto 8,8 su 10, sulla base di 24 recensioni
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Table Mountain in Città del Capo (Cape town)? Qui trovi le recensioni su Table Mountain. Poi vedere 89 Foto delle vacanze di Table Mountain - - -

24 recensioni per Table Mountain

Viaggio di gruppo, 2013
"Majestueus zicht op Kaapstad en omgeving"
Claude
21/04/13 Zeer leuke excursie met kabelbaan. Prachtige vergezichten op Kaapstad en omgeving

Con partner, mar. 2013
"Een ' must do '"
Bartho
08/04/13 Natuurlijk een 'must', als je in Kaapstad bent. In 4 minuten ben je boven met de kabelbaan, de vloer van de kabelbaan draait ook rond! Het uitzicht is waanzinnig en eindelooos. Bovenop is ook een sefservice restaurant.

Viaggio di gruppo, feb. 2013
"In het weekend erg druk."
Johan
11/03/13 Boven op een prachtige plek om te lopen,en een fantastisch uitzicht.

Con partner, dic. 2012
"Moet je een keer gedaan Hebben!"
Lex
04/01/13 Mooi overzicht van kaapstad

Viaggio di lavoro, 2012
"Prachtige plek! mooi uitzicht"
endeavour
08/11/12 ga erheen als er geen wolken zijn en niet teveel wind

Famiglia con bambini più grandi, ott. 2012
"Fantastische vergezichten"
Jacob H
25/11/12 Heel mooie vergezichten over Kaapstad en haar omgeving. Faciliteiten om naar boven te gaan zijn super met veel service van het personeel

Con partner, ott. 2012
"Tableview"
hillyne
20/11/12 Door weersomstandigheden konden wij niet omhoog. Wel zijn we doorgereden naar het plaatsje Tableview vanwaar we een schitterend uitzicht hadden op de Tafelberg.

Viaggio di gruppo, mag. 2012
"Prachtig uitzicht"
Marc en Marleen
09/06/12 Je kan met de kabelbaan naar boven of te voet. Boven heb je een prachtig zicht op Kaapstad (enkel bij goed weer) en hier waren de weergoden ons heel goed gezind. Je kan hier ook enkele korte wandelingen maken en heel wat info opdoen via de borden.

Viaggio di gruppo, apr. 2012
"Super!"
cvandeliefvoort
17/05/12 Super gaaf uitzicht, waar je ook kijkt het is overal anders en even mooi.!!! Dit moet je gezien hebben. je kunt er een heel stuk over heen lopen.

Con partner, mar. 2012
"Teveel wind"
Renaers Claire
07/04/12 We zijn tot aan het vertrekpunt van de kabelbaan gereden maar konden niet verder omdat de baan gesloten was vanwege teveel wind.

Link a Zoover sul tuo sito

Migliori strutture a Città del Capo (Cape town)