Da € 143
Ancora nessuna foto disponibile. Inserisci la prima foto
Recensioni Hotel Sheraton New York & Towers****
811 7th Avenue 53rd Street, 10019, New York City
Hotel Sheraton New York & Towers ha ottenuto 8,3 su 10, sulla base di 23 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Sheraton New York & Towers****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Sheraton New York & Towers**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 14 Foto delle vacanze di Hotel Sheraton New York & Towers**** Puoi vedere 1 Video di Hotel Sheraton New York & Towers**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Sheraton New York & Towers**** / New York City. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

23 recensioni per Sheraton New York & Towers****

9,7
8,1
7,9
7,8
7,2
Famiglia con bambini più grandi, lug. 2012
"Ligt vlak bij times square"
Harriëtte
5,0
26/07/12 Badkamer is klein maar netjes, we hadden 4persoonskamer bedden waren wel klein, vriendelijk personeel

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2012
"Mooi hotel op fantastische locatie"
Eline
25/06/12 Mooie schone kamers met goede bedden en alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. Het hotel ligt middenin de drukte van het hart van NYC, maar op de hotelkamer is het rustig. Een echte aanrader!

Con partner, mag. 2012
"Uitstekend"
rjong
04/06/12 Ligging en service uitstekend ondanks omvang van hotel prima aandacht

Famiglia con bambini più grandi, mar. 2012
"Goed, centraal gelegen hotel"
Anita evers
09/03/12 Goed hotel en super centraal gelegen. Vriendelijk, behulpzaam personeel en mooie, recent gerenoveerde kamer, met twee aparte bedden, heerlijk geslapen. Wel wat gehorig, maar goed te doen. Wij zaten op de 17e verdieping. Half uur gratis wifi in lobby is prettig, maar in veel eet/drinkgelegenheden heb je gratis wifi. Niet service gericht is het feit dat men $ 3,25 rekent per stuk bagage als je die op de dag van vertrek wilt achterlaten. Van de restaurants in het hotel hebben wij geen gebruik gemaakt. Er zijn meer dan genoeg eetgelegenheden in de omgeving.

Con partner, dic. 2011
"Goed hotel met perfecte ligging"
Melanie
Cucina
05/01/12 Samen met mijn vriend ben ik in dit hotel verbleven. De ligging is super, het ligt precies tussen Times Square en Central Park in. Het personeel is vriendelijk. Er zit geen eten bij inbegrepen, maar er zit wel een restaurant in het hotel wat erg lekker en betaalbaar is. De kamers zijn ook goed, we zaten op de 49e verdieping met kingsize bed en een mooi uitzicht op Central Park. De volgende keer dat ik naar New York ga, ga ik zeker hierheen!

Famiglia con bambini più grandi, lug. 2011
"Prima locatie"
Doreth
29/07/11 Zeer net hotel, erg aardig personeel en behulpzaam. We hadden een kamer met 2 twee bedden en deze was ruim genoeg voor 4 personen. De kamer werd elke dag netjes schoongemaakt. Wel even vragen bij het inchecken om een gerenoveerde kamer. Het hotel ligt op een paar honderd meter van time square en central park en is een prima uitvalbasis voor alle uitstapjes. De metro is vlakbij en werkt vrij simpel. We konden zelf thee en koffie zetten op de kamer. New York moet je gewoon een keer gezien hebben.

Con partner, mag. 2011
"Erg goed hotel"
Daisy Wiebe
07/08/11 Ik ben in mei 2011 samen met mijn vriend in dit hotel geweest, mooie lobby, vriendelijk personeel en erg goede kamers. Fitnessruimte (tegen betaling) is erg mooi en mooie apparaten. Zwembad is in een ander hotel maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Badkamer is iets minder maar wel gewoon schoon. Gratis internet in de lobby wat natuurlijk erg fijn is. Zeer goede locatie en hier zouden we absoluut nog een keer terug gaan!

Famiglia con bambini più grandi, mar. 2011
"Maart 2011"
florizoone
Cucina
12/03/11 Aanrader, ligging inderdaad super, proper hotel, kleine kamers, zeer klein dit voor 4 pers in 1 kamer, bed van 120 cm voor 2 volwassenen is te klein, dit voor een internationaal hotel, een keten en 4 sterren in USA, waarvan de standaard rond de 2 m ligt, vriendelijk personeel, bar en drank duur, aanrader is een wijnwinkel'tje 50 m verder in dezeflde avenue.
Voldoende eetgelegenheden, in de buurt;
Met vorige post's inderdaad een levendig hotel, we verbleven tussen kamers met een 100 tal amerikaanse studenten die wat lawaai maken, en de nachtrust verstoren, op 16de, eigenlijk niet verantwoord voor een hotel als deze,

Con partner, feb. 2011
"Erg veel luxe voor dat geld...."
tamara_bosma
27/04/11 Wij zijn hier een week geweest en wij vonden het een super hotel. Alles was eigenlijk goed. Vooral de ligging is SUPER.

Als je naar naar New York gaat en niet in een vies hotel wilt zitten, ga dan hierheen.

Con partner, dic. 2010
"Fantastisch!"
marij_3
Cucina
06/01/11 Super hotel in het "centrum" van Manhattan. Alles is op loopafstand (Times Square, MoMa, Central Park, 5th Avenue). Uitzicht vanaf de 42e verdieping is super! Kamer is prima, goed en groot bed, heerlijke kussens, badkamer goed ingericht met prima douche. Ontbijt is exclusief, maar overal in de buurt kan je koffie met een ontbijt halen of betaal ong. 20 dollar voor een super ontbijt in de ontbijtzaal met verse frambozen en andere lekkere dingen. Concierges zijn allemaal enorm behulpzaam. Gratis WiFi in lounge bij ingang (half uur per dag).

Link a Zoover sul tuo sito