03/11/12
Onze eerste indruk van het hotel is goed, ziet er goed uit kamers waren in orde badkamer zag er goed uit. De accommodatie lag wel even rijden van uit new york maar was goed te doen,(30/40 minuten) je wordt gebracht door een shuttle busje naar de bus halte en een paar minuten later komt er een bus aan. Hier voor je betaal je 4,25 dollar (alleen heen trip, let op terug moet je een ticket kopen, was ons niet verteld waar door we de bus miste). Personeel was super vriendelijk en je kon ze alles vragen. Een keer extra het shuttle busje rijden vonden ze geen probleem. Prijs was wel goed. Je kan er opzich goed eten, dit hebben wij alleen gedaan i.v.m. dat de orkaan sandy onderweg was en de stad dicht was. Helaas zaten wij er tijdens de orkaan sandy, de hotel regelde een shuttle bus naar een plaatselijke shopping mall waar het iedere geval warm was. Verder zullen wij als we opnieuw naar New York gaan zeker dit hotel nogmaals bezoeken.
15/10/12
Het is een goede keuze als je voor langere tijd naar New York gaat
Wij gingen maar 5 dagen ( waarvan er 2 hele dagen overbleven), dan is de reistijd van New Jersey naar New York toch echt zonde van je tijd of je moet veel gebruik maken van een taxi. Dit is echter niet goedkoop. Wij zijn met de bus gegaan en dan ben je gemiddeld toch een uur kwijt en terug vanuit Manhattan hebben we lang moeten wachten op een bus.
Het hotel heeft een shuttle service naar een bushalte en weer terug naar het hotel, na 23.00 uur moet je lopen. Je kunt trouwens kiezen of je een rokerskamer wilt of niet
28/09/12
Grote kamer met kingsize bedden. Goede doucheruimte.
Onbijt en avondeten gebruikt in het inpandige Gabriel 's Grill restaurant.
Kwaliteit van het eten is goed, de prijzen betaalbaar en de service is uitstekend. Het hotel ligt aan een snelweg. De shuttlebus brengt je in 4 minuten naar de busstop Boulevard & Williams. Vandaar ben je met bus 163 of 164 voor USD 4,25 in 40 minuten in het centrum(Times Square).
13/09/12
De kamers zijn ruim en heel schoon. Schoonmaak komt elke dag. Op de kamer is een fohn, airco, koelkast, magnetron en koffie+apperaat aanwezig. Geen waterkoker, maar (thee)heet water is wel beneden in de lobby te halen. Ramen kunnen een stukje open. Er gaat elk half uur een shuttlebusje naar de busstop om daar op te stappen naar NYC. Erg goed te doen allemaal.
Als je van winkelen houdt is het zeker de moeite waard om naar The Garden State Plaza shopping Mall te gaan. Dit is een kwartiertje van af het hotel.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen hadden wij op de terugweg een tegenvaller. In het hotel werd er gezegd dat de taxi (ex tax en ex toll) $ 51 zou zijn, op het vliegveld aangekomen bleek dit volgens de chauffeur $ 80 te zijn! Let hier goed op, wij weten niet wie er nu de waarheid spreekt.