Da € 140
Ocean Pointe Suites at Key Largo***
Recensioni Hotel Ocean Pointe Suites at Key Largo***
500 Burton Drive, 33070, Key Largo
Hotel Ocean Pointe Suites at Key Largo ha ottenuto 7,5 su 10, sulla base di 10 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Ocean Pointe Suites at Key Largo***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Ocean Pointe Suites at Key Largo*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Hotel Ocean Pointe Suites at Key Largo*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Ocean Pointe Suites at Key Largo*** / Key Largo. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

10 recensioni per Ocean Pointe Suites at Key Largo***

6,7
6,8
6,4
7,1
8,1
Famiglia con bambini più grandi, 2012
"Boek niet inclusief ontbijt!"
hoboken
3,0
5,0
18/06/12 Het appartement wat wij hadden voor 2 nachten was gedateerd en niet echt schoon. Voordeel is 2 slaapkamers en 2 badkamers. Balkon is te klein om op te zitten. Ontbijt stelde niets voor en was zonde van het geld. Voor de thee moesten we bijbetalen......

Famiglia con bambini più grandi, gen. 2012
"Super locatie"
Anja
02/05/12 Wat een prachtige plek. Ocean pointe suites key largo, ligt direct aan zee, de gebouwen iets verspreid over het terrein. Het strandje is maar klein, toch voldoende, Parkeergelegenheid genoeg. Mooie appartementen met 2 badkamers, 2 slaapkamers en een mooie ruime kamer met open keuken. Luxe ingericht, van alle gemakken voorzien, zelfs een wasmachine!!
2 nachten verbleven, heerlijk geslapen, goede bedden.2e tv op 1 slaapkamer.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Geweldige driekamer suite"
lique
Cucina
13/08/11 Dit was bovenverwachting goed! Het appartement was zo groot dat we elkaar bijna kwijt raakten. Twee volledig ingerichte badkamers waarvan de douche fijner was dan die thuis en dat gebeurd niet vlug. Goed ingerichte keuken met dubbele amerikaanse koelkast, magnetron oven kookplaat en noem het maar op, wasmachine en droger. Prima woonkamer en keuken. Balkon stelt niets voor maar daarvoor groot zwembad met voldoende ligbedden en parasols, watertankjes en zwemhanddoeken waar je tot 11.00 's avonds kan zwemmen. Kleine jachthaven en klein restaurantje bij receptie. Toen wij 's avonds gingen zwemmen was er een slavisch mannenkoor in het water aan het zingen, acapela onder sterrenhemel, wat een feestje!

Per informazioni e disponibilità su Hotel Ocean Pointe Suites at Key L...

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2010
"Prima kamer, maar een niet bijzonder hotel"
mlmvandijk
Cucina
31/07/10 Kamer was prima, behalve het 2e bed dat van de bank in de woonkamer gemaakt moest worden. Die was oncomfortabel. Met 2 personen heb je hier echter geen last van, want het bed in de slaapkamer is goed en zit je in een kamer die van alle gemakken voorzien is (incl, keuken, wasmachine, droger, bubbelbad, etc.).
Het hotel zelf ligt afgelegen en het bijbehorende strandje is maar klein. Het zwembad is okee.
We hebben er prima gegeten, alhoewel niet alles aanwezig was wat wel op de menukaart stond.
Key Largo vonden wij verder niet zo bijzonder, dus wij zouden hier niet snel naar teruggaan. (wel een aanrader: Dolphin Research Center een paar eilandjes lager)

Con partner, nov. 2009
"Prettige ruime appartementen"
Jan
22/01/11 Enigszins gedateerde inrichting van de appartementen, maar functioneert prima. Strandje stelt niets voor, maar het zwembad is uitstekend. Auto gratis parkeren voor de deur. Hotel is prima uitvalsbasis voor bezoekje aan de Keys. Key Largo is zeer nabij, maar een dagbezoek aan Key West hiervandaan is ook goed te doen.

Famiglia con bambini piccoli
"Ruim appartement"
anouk
15/05/09 Voor ons gezin (2 volw 1 kind van 6jr) een prima appartement. wij hadden een 1 slaapkamer appartement. De slaapbank in de woonkamer was prima voor mijn zoontje maar ik zou hier niet graag als volwassene (laat staan 2) op willen slapen. Nadeel is ook dat de kamer dan redelijk vol staat als de slaapbank helemaal uitgeklapt is. Keuken e.d. was goed uitgerust, alles voldoende aanwezig en schoon. De ligging vond ik wat afgelegen. Goed verzorgd zwembad.

Con partner
"Zeker voor herhaling vatbaar."
René Ton
Cucina
17/04/09 Fraai gelegen resort met compleet uitgeruste appartementen met een prachtig uitzicht.
Groot zwembad, tennisbanen en een privéstrand(je).
Het enige minpunt was het bed; de matras was zo langzamerhand aan vervanging toe.

Famiglia con bambini più grandi, feb. 2009
"Heel jammer"
Herman en Monique
2,0
2,0
08/03/09 ook bij ons waren de bedden bij aankomst beslapen en alleen recht getrokken. We moesten zelf onze bedden verschonen. Keuken met inhoud was zeer smerig en we hebben eerst alles in de vaatwasser gezet en goed schoongemaakt. Om schone handdoeken moet je vragen bij de receptie.Badlakens werden pas halverwegen de week neergelegd. Ook kon je laten schoonmaken maar alleen als je min. 7 dagen zou blijven en er zelf om zou vragen. Klachten afhandeling was zeer slecht. Nadat we alles zelf hadden schoongemaakt kregen we na anderhalve dag een andere kamer toegewezen. Maar weer vier koffers inpakken en geen garantie dat die perfect schoon zou zijn hebben we dat maar niet gedaan. Meubilair en bekleding van het appartement is oud en zeer versleten en kapot. Balkon heel klein. Heel jammer want de eerste indruk is niet slecht als je het park op komt rijden. Kortom absoluut geen aanrader er zijn dan betere hotels of appartementen in de omgeving. Key Largo is wel een goede uitval basis voor vele trips.

Con la famiglia, lug. 2008
"Er zijn leukere en betere acco's in de buurt."
P en M
5,0
03/08/08 Het appartement was bij aankomst vies! Sofabed met vuile lakens, aangebakken koekenpan in het kastje en een magnetron en keukenkastjes die plakten van het vet, toilet met "sporen" van de vorige gast.
Er staat een eettafel met 4 stoelen en twee barkrukken. Niet riant te noemen voor een 6 persoons appartement.
De sofabank in de "huiskamer" is versleten, de veren steken bijna uit de matras. De keukeninventaris is voldoende voor 2 i.p.v. 6 pers.; o.a. 5 messen, 3 ontbijtbordjes en 5 grote borden. De vaatwasser was oud. De was van de vorige gast zat nog gedeeltelijk in de wasmachine.
De motorboten op de parkeerplaats geven een rommelige uitstraling aan het geheel.
Ons uitzicht was mooi; Blok 3 bovenste verdieping. Het balkon klein, 2 stoeltjes en het is vol.
Het zwembad was voldoende schoon en er lagen voldoende badlakens.
In het café of op het terras daaronder, kan men gratis inloggen op het internet. Smeer je wel in want er zitten met name bij het vallen van de avond muggen.

giu. 2008
"We were not thrilled with the Ocean Suites."
Thomas
Fonte: Skoosh.com
25/06/09 Ther was no beach. The rooms were adequate, but nothing special. The furniture was worn and the chairs were peeling off the vinyl covering. Would not go there again.