31/07/10
Kamer was prima, behalve het 2e bed dat van de bank in de woonkamer gemaakt moest worden. Die was oncomfortabel. Met 2 personen heb je hier echter geen last van, want het bed in de slaapkamer is goed en zit je in een kamer die van alle gemakken voorzien is (incl, keuken, wasmachine, droger, bubbelbad, etc.).
Het hotel zelf ligt afgelegen en het bijbehorende strandje is maar klein. Het zwembad is okee.
We hebben er prima gegeten, alhoewel niet alles aanwezig was wat wel op de menukaart stond.
Key Largo vonden wij verder niet zo bijzonder, dus wij zouden hier niet snel naar teruggaan. (wel een aanrader: Dolphin Research Center een paar eilandjes lager)
22/01/11
Enigszins gedateerde inrichting van de appartementen, maar functioneert prima. Strandje stelt niets voor, maar het zwembad is uitstekend. Auto gratis parkeren voor de deur. Hotel is prima uitvalsbasis voor bezoekje aan de Keys. Key Largo is zeer nabij, maar een dagbezoek aan Key West hiervandaan is ook goed te doen.
15/05/09
Voor ons gezin (2 volw 1 kind van 6jr) een prima appartement. wij hadden een 1 slaapkamer appartement. De slaapbank in de woonkamer was prima voor mijn zoontje maar ik zou hier niet graag als volwassene (laat staan 2) op willen slapen. Nadeel is ook dat de kamer dan redelijk vol staat als de slaapbank helemaal uitgeklapt is. Keuken e.d. was goed uitgerust, alles voldoende aanwezig en schoon. De ligging vond ik wat afgelegen. Goed verzorgd zwembad.
17/04/09
Fraai gelegen resort met compleet uitgeruste appartementen met een prachtig uitzicht.
Groot zwembad, tennisbanen en een privéstrand(je).
Het enige minpunt was het bed; de matras was zo langzamerhand aan vervanging toe.