09/12/09
We hebben de afgelopen twee weken een heerlijke vakantie gehad in het appartement! Het appartement is van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim! Qua omgeving vonden wij wel dat je een auto nodig had om je echt 2 weken te kunnen vermaken, maar misschien lag dat ook aan de tijd van het jaar (november). En wij zijn normaal gesproken meer van het rondtrekken. Maar voor een eerste vakantie met baby, was het een ideale uitvalsbasis voor ons! We hebben heerlijk genoten en zijn helemaal tot rust gekomen!
20/10/09
Geweldig appartement met alles er op en aan
Heerlijk terras veel ruimte .
Gewoon super
08/10/09
Ik en mijn vrouw hebben vakantie gevierd van in La Entrada en hebben ontzettend genoten van onze accomodatie het penthouse op de vijfde verdieping met een fraai uitzicht over de omgeving. Alles aanwezig voor een onbezorgde vakantie van 22 tot 29 september 2009. Gelukkig hielp het weer ook erg mee. Goed ontvangst met koele drankjes, heerlijk als je in de avond aankomt. Goede uitleg over de omgeving en het penthouse. Het is een levendige omgeving en alles ligt op loopafstand zoals restaurants, winkels, bushalte, barretjes, supermarkt, etc. dus in feite hoef je niet iedere dag met de auto, Dan kun je naar het zuiden richting Cartagena naar de stranden van Cabo Roig en Campoamor op nog geen 10 minuten rijden. Ook een prachtige omgeving. Kortom het was heerlijk en we komen zeker nog eens terug in tegenstelling tot onze voorgangers ( wel erg negatief en overdreven)
29/09/09
Mooi penthouse op goed verzorgd complex.
Echter:
Troosteloze, saaie omgeving, niets te beleven.
Strand stelt niets voor, voor een leuk strand heb je de auto nodig.
Slecht schoongemaakt appartement zoals:
Troep en lege verpakkingen in lades en kasten van vorige bewoners, smerig onderlaken op het bed, vieze glazen, gevlekte en te kleine (reclame)handdoeken, kapotte lamp in de woonkamer, haarband met pluk haar onder het matras, haren op de badkamervloer, stof onder de bedden,
kakkerlak in slaapkamer en woonkamer.
3x vastgezeten in de lift tussen de 4e en 5e etage!
NIET AANWEZIG
Theepot
Oven of magnetronschaal
Geen bedlampjes kleine slaapkamer
Geen mogelijkheid om toiletartikelen neer te zetten in te kleine 2e badkamer
Geen informatie over afvoeren van het afval.
Alle positieve reacties ten spijt, voor ons was het eens, maar nooit meer!