5,0
05/09/12
Over het algemeen waren we tevreden over ons verblijf in dit resort. Er waren enkele kleine minpuntjes:
- ligging: zeer afgelegen, er is wel een busservice van het hotel, echter het busje rijdt maar van 10.00 tot 19.00 uur.
- bagage zelf de berg opduwen, want bus vanuit luchthaven rijdt niet tot boven. In het hotel is er slechts 1 kleine en trage lift.
- zwembad gaat pas open om 10.00 uur
- eten zou iets gevarieerder mogen
- all-in, maar een fles water meenemen naar de kamer is niet mogelijk, daarvoor moet je bijbetalen
- we verbleven er eind augustus/ begin september en hebben een keertje regen gehad en wat bewolking
Buiten deze minpuntjes, was het een zeer mooi en proper resort. Bungalows zijn ruim en proper. Prachtige zwembaden, zeker voor kinderen. Vriendelijk personeel.
06/08/12
Over het algemeen een uitstekende vakantie gehad. Het zwembaden-complex is meer dan geweldig. Door de hoogteverschillen en het uitzicht over Calpe krijg je een echt vakantiegevoel. De animatie & entertainment was 's-avonds enkele keren gewoonweg professioneel en soms enigszins amateuristisch, maar het eindgeviel hierover is prima. Ook overdag zijn er ruim voldoende mogelijkheden en voor elk wat wils. De appartementen zijn prima en ook het restaurant verdient complimenten. Als je een kritisch punt wilt benoemen, dan zou het de temperatuur van het eten kunnen zijn. Het aanbod is overweldigend en kwalitatief dus goed, maar het was gewoon lauw (misschien zeuren we als Nederlanders gewoon teveel). Verder ligt het park nou eenmaal aan de buitenkant van Calpe, maar dit is bekend, dus daarover kan niemand commentaar hebben.
Tenslotte is het vermeldenswaardig, dat ál het personeel uiterst behulpzaam is, zowel qua bereidwilligheid als qua vriendelijkheid.
10/08/11
We zijn net terug van onze vakantie en willen jullie zeggen dat het een heel leuk park is. Het animatieteam vraagt je wel of je mee wilt doen maar zeurt niet. En bij de kinderen spraken ze zelfs gewoon nederlands iets wat ik heel prettig vind voor mijn dochter (8 j.). We hadden all- in geboekt en ja het eten was lekker en gevarieert. elke dag lag er wel iets bij wat je luste. Voor herhaling vatbaar dus.
3,0
31/07/11
het eten was niet lekker elke dag ongeveer hetzelfde all in maar wel moeten betalen als je een cola in een flesje wou. s morgens om 10u een fluitsignaal en dan maar vlug een ligbed zien te bemachtigen aan het zwembad.de kamers werden niet optimaal gekuist aan gezien wij een opgedroogde hagedis hadden liggen naast ons bed.een dag vroeger naar huis vertrokken en geen uitleg gevraagd geweest hoe dat kwam of we niet tevreden waren of zo.zwembaden voor kleine kinderen genoeg het diepste was 1m20 ook niet gezellig als je 2 kinderen mee hebt van 14.gelukkig waren we met de auto en konden we overal naartoe.geen vakantie om over te doen