14/07/12
Met vriendin wknd Madrid geweest,kamer 42 heeft 2 ruime aparte bedden en eigen badkamer,voor 101,70 voor 2 nachten echt super goed geregeld. Waar kun je nu midden in zo'n stad voor 50 euro pp voor 2 nachten verblijven op zo'n perfecte ligging ! Bedden werden opgemaakt en 2e dagschone handdoeken.Verder is er niets maar dat was ook niet nodig.
Ontbijten doe je elders,en koffers konden op dag van vertrek hele dag blijven staan. Wij vinden het een aanrader !
07/11/11
De kamers zijn basic en vrij klein. We hadden een kamer geboekt met balkon maar dat stelt niet meer voor dan een ijzeren hekwerk direct achter de deur. De douche gaf weinig water. Personeel spreekt nauwelijks iets anders dan Spaans dus geen moeilijke verzoeken mogelijk! De ligging is ideaal en op loopafstand van de meeste toeristische trekpleisers. De toeristenbus en metro liggen op ca 200 meter. Ondanks de ligging bij het centrum is het een zeer rustig gelegen hotel.
30/09/11
's Nachts wat lawaai, maar het hotel ligt danook middenin de stad in een zijstraat.
Metro op korte afstand. Kamer netjes en voldoende ruimte.