21/05/12
Eigenlijk hadden we het hotel in Portinatx van dezelfde keten geboekt, maar omdat dit toch nog niet open ging (mei is echt het begin van het seizoen) werden we voor hetzelfde geld omgeboekt naar dit hotel. En we hebben geen spijt gehad. Het hotel ligt aan een ruime en rustige (tenminste toen wij er waren) baai, waar verder nog één ander hotel (van dezelfde keten) en een appartementencomplex ligt. Verder nog twee winkeltjes en twee restaurantjes en dat was het wel. Een auto is aan te raden aangezien je ver (maar wat is ver, max half uur rijden) van de 'bezienswaardigheden' af zit. Als je puur voor het uitgaan komt, is dit hotel qua ligging niet optimaal. Kamer was prima (bedden wel hard, maar allemaal zeezicht en goed schoongemaakt), eten voor ieder wat wils (ontbijt top, de lunch had volledig andere gerechten dan het avondeten en er werd ook ter plekke vlees en vis bereid). Gasten voornamelijk Duits. Personeel heel vriendelijk. Aanrader.
01/10/08
Niet te groot en goed verzorgd hotel direct aan heerlijk strand in mooie baai van Cala San Vicente. Personeel heel vriendelijk en servicegericht. Eten in restaurant iets minder. Buffet, veel van hetzelfde. Wij waren eind september en dat is goed bevallen. Rustig en heerlijk weer. Als je wat van het eiland wilt zien (is wel een aanrader) moet je wel een auto huren, want hotel ligt vrij afgelegen.