03/06/13
Wij zijn hier 2 weken geweest in dit prachtige hotel.
mooie aangelegde tuinen en zwembaden.
kamers waren echt super,en de schoonmaak was overal perfect.
Onze eerste week was heerlijk rustig,maar de tweede week werd het echt druk,en dan vooral bij de zwembaden,iedereen ging handdoekje leggen,en er kwamen steeds meer bedjes bij,dus je lag echt hutje mutje.
Het eten was goed,maar wij vonden het 4 sterren i.p.v 5,en na 1 week herhaalde het zich weer,jammer..
De shows waren leuk,maar niet top, heb in andere 4 en 5 sterren hotels ook betere shows gezien..
Maar al met al een super vakantie gehad.
11/05/13
Als je het hotel binnenkomt is het indrukwekkend. Zeer mooi aangelegde tuinen, waterpartijen, loungemuziek, heel veel zitjes en gezellige hoekjes op verschillende hoogteniveaus. Veel zwembaden met ligstoelen. Zeer mooi resort. Doch wij kwamen hier met ons tweetjes voor een rustige vakantie en hebben die absoluut niet gevonden. Zeer bomvol druk hotel. 1000 volwassenen,120 kinderen en een 50 tal baby's. Aan het zwembad, buffet en in de tuin, overal joelende en huilende kinderen.We hadden een standaard kamer geboekt en deze was mooi ruim met alle comfort. Doch alle standaardkamers liggen aan de straatkant van het hotel. Onze kamer lag aan een zeer drukke toegangsweg met veel verkeer. Wij hebben de venster 's nachts moeten sluiten voor het enorme lawaai. Dit vindt ik voor een 5 sterren resort echt niet kunnen. Buffetten 4 sterren norm. Bedorven vis. Wij komen hier nooit terug.
20/04/13
Waren er van 7 tot 14 april, mooi en groot hotel. Super proper en iedereen enorm vriendelijk. Buffetten uitgebreid en kwalitatief zeer ok, voldoende keuze en afwisseling. Aan de zwembaden kan je op veel verschillende plaatsen liggen, en voldoende vrije ligbedden. Hotel zat toen wel niet vol, denk wel in het hoogseizoen dat dit wel veel drukker wordt. Hotel heel kindvriendelijk waardoor veel jonge gezinnen met kinderen. Wij zaten aan de linkerkant van het hotel, aan de rechterkant - denk ik- meer kinderen want daar ook het familierestaurant en kinderzwembad. Dus misschien op voorhand doorgeven naar voorkeur ligging. Kamers zijn ruim met groot terras. Zouden zeker terug gaan.