Recensioni Bed & Breakfast Mas Xipres

Mas Xipres
Recensioni Bed & Breakfast Mas Xipres
Carrer L'Escola s/n, 8773, Sant Joan de Mediona
Bed & Breakfast Mas Xipres ha ottenuto 9,4 su 10, sulla base di 8 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bed & Breakfast Mas Xipres? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bed & Breakfast Mas Xipres e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 11 Foto delle vacanze di Bed & Breakfast Mas Xipres - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Mas Xipres / Sant Joan de Mediona. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

8 recensioni per Mas Xipres

Famiglia con bambini piccoli, 2013
"'Totale onthaasting'"
René en Daniela van...
Cucina
09/05/13 Drie nachten doorgebracht op Mas Xipres, begin mei. Door de latere aankomst zagen we pas in de volgende morgen hoe heerlijk, fraai en oorspronkelijk deze masia is. Prachtig aan de rand van het dorpje verscholen ligt deze prachtige b&b waar ook nog eens een originele kapel te vinden is. Altijd handig als je overweegt hier te (her)trouwen. Kamer was ruim, schoon een sfeervol ingericht. Sfeervol en hartelijk was ook de ontvangst van gastheer Henny en gastvrouw Hetty. Het ontbijt laat niets te wensen over en als je tijd heb om 's avonds aan te schuiven voor het dinner: doen!

Con partner, apr. 2013
"B&B Mas Xipres voor echt relaxen en genieten"
F.W. Goulooze
Cucina
29/04/13 Een geweldige plek voor rust , wandelen uitstapjes en niet te vergeten het heerlijke eten en gezelligheid, geboden door twee fantastische gastgevers. Bedankt Hetty en Henny.

Famiglia con bambini piccoli, 2012
"Soms ontdek je pareltjes"
Dennis Nuijens
Cucina
30/10/12 Twee jaar geleden zijn wij bij Mas Xipres getrouwd. Dat was meer dan geweldig! Een mooiere locatie / sfeer kunnen wij ons bijna niet voorstellen. Absoluut een aanrader voor wie een trouwlocatie zoekt. Daarnaast is de gastvrijheid overweldigend en alles wat eet- en drinkbaar is wordt met de grootste zorg en aandacht gekozen en bereid. Echt een oase van genot. Nu, twee jaar later, zijn we weer geweest met ons kindje van vier maanden oud. Opnieuw hebben we van alle hierboven genoemde aspecten geweldig genoten. Soms ontdek je van die plekjes die weinig mensen kennen maar die alles hebben wat je eigenlijk zoekt. Mas Xipres is er zo een.

Con partner, ott. 2011
"Geweldige plek"
Mireille
Cucina
17/11/11 It was our first time in a B&B and Mas Xipres more then exceeded our expectations. To me it doesn't look like a B&B because it has al the facilities of a boutique hotel however we felt welcomed into the family like old friends which would never happen in a boutique hotel. The owners are extremely nice and the food and service is great! If you don't want to eat with the owners or other guests thats fine too. Up to you. The house and the rooms and suites are gorgeous, and the Penedes is a wonderfull region especially if you like Cava. We were there during Cava week (8/9/10 october) and we can strongly recommend going to the local festivities. We will definately go back as soon as we can!

Famiglia con bambini piccoli, 2011
"Thuiskomen in Barcelona"
Eelco
Cucina
14/09/11 Heerlijke Mas met zeer gastvrije eigenaren, een persoonlijke ontvangst, mooie suite, goed diner en ontbijt en een heerlijk zwembad. Na drie weken Zuid Frankrijk was dit een zeer heerlijke afsluiting van onze vakantie.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2011
"Heerlijke plek"
John, Liane en de k...
Cucina
05/10/11 Heerlijke vakantie gehad op een mooie plek met zeer toegewijde eigenaar. Het ontbijt is goed verzorgd en het avondeten (optioneel, s' morgens aangeven) is erg goed. Beter dan een restaurant !
Verder is Masxipres kindvriendelijk en veilig. Zo is het zwembad niet zomaar toegankelijk voor kleine kinderen. Een hekje verhinderd directe toegang. Vanuit Girona is Masxipres in 1 1/2u rijden te bereiken.

Kortom mooi verblijf met vriendelijke mensen en lekkere wijnen !

Famiglia con bambini piccoli, 2010
"Fantastisch plek."
Van der Goes
Cucina
31/08/10 Prachtige kamers, prachtig zwembad, goed eten, relaxte gastvrouw en gastheer die het duidelijk leuk vinden om dit te doen.

Con partner, ott. 2009
"Het is hier fantastisch!"
Martien & Gerry Her...
Cucina
10/10/09 Mas Xipres is een prachtige locatie waar Spanje nog Spaans is en de eigenaren Hetty en Henny Zanen met enthousiasme hun rol van gastvrouw en gastheer vervullen. Wij hebben hier heerlijk uitgerust en ons laten verwennen met 's morgens een goed ontbijt en 's avonds een heerlijk diner. Veel van de voormalige wiijnboerderij is behouden gebleven zonder afbreuk te doen aan het gewenste comfort.

Link a Zoover sul tuo sito