26/11/11
De eerste indruk is dat je je ogen niet gelooft...je rijdt door een woonwijk..zoals er ook in Nederland er woonwijken zijn..dan kom je in een middeleeuws centrum en dan..sta je ineens oog in oog met een werkelijk prachtig landhuis...en het gevoel dat je dan krijgt gaat niet meer weg..
01/12/11
Wij hebben hier eegeweldig heerlijk verblijf gehad. Thuis hard werken, druk leven, hier in BOrdils enrom tot rust gekomen, heel erg fijn.
Het is hier geweldig wanneer je van het Catalaanse landschap, cultuur en gezelligheid wilt genieten. Can Tallada ligt heel erg mooi gelegen in Bordils, prachthuis, prachtige appartementen en kamers, verliefd ben ik geworden op de geweldige tuin die er ligt met zwembad.
15 minuten rijden naar de prachtige stad Girona, met geweldige oude elementen, heerlijke eettentjes, echt spaans, heerlijk.
30 minuten rijden naar het vliegveld van Girona, iets meer dan een uur naar Barcelona, wat overigens heel goed te bereiken is met de trein.
Enorm veel leuke authentieke dorpjes in de buurt, waar je heerlijk kan eten, drinken en kan rondslenteren.
Supermarkt ligt op 5 minuten rijden afstand.
De eigenaren van Can Tallada zijn ook enormgastvrij en kunnen je van vele goede tips voorzien.
05/12/11
Ik vond het huis prachtig, mooie kamers en de omgeving was ook prachtig. Maar vooral het huis zelf was echt goed verzorgd.