Recensioni Bed & Breakfast Casa Maca***

Casa Maca***
Recensioni Bed & Breakfast Casa Maca***
Carrer del Bruc 146, E-08037, Barcellona
Bed & Breakfast Casa Maca ha ottenuto 7,4 su 10, sulla base di 39 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Bed & Breakfast Casa Maca***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Bed & Breakfast Casa Maca*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 22 Foto delle vacanze di Bed & Breakfast Casa Maca*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Casa Maca*** / Barcellona. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

39 recensioni per Casa Maca***

Con partner, apr. 2013
"Gewoon leuk"
Gerard & Sandra
Camere
28/04/13 B & B Casa Maca is leuk, schoon,hele vriendelijke leuke gastvrouw, wijst weg in stad/busverkeer, geeft tips/advies en haar 06-nummer voor "als-er-iets-is"
Ontbijt is niet uitzonderlijk luxe, brood 2srt, muffin/cake, vruchtensap,melk, toetje, ham ,kaas, worst, chocopasta, jam honing. Alles zelf pakken, uit kast/koelkast, waterkoken en zelf de vaat wegwerken. (geen eieren/fruit bv). Men dient wel rekening te houden met gezamelijke douche/wc ,2 stuks, waarvan wij trouwens niet één keer voor een "bezet" kwamen te staan. Wel was het even wennen aan 2-persoonsbed met 1 matras en 1 bedovertrek (niet 2x1pers) Wifi kon je zo op, maar we hadden wel graag
een TV -tje gewild voor Niews. Wie geen al te hoge eisen stelt kan hier prima vertoeven, aan de gastvrijheid en behulpzaamheid zal het niet ontbreken.

Con partner, mar. 2013
"Meer dan we er ooit van hadden verwacht!"
Lesley
Camere
05/04/13 Via een last minute voor 199 pp een 5 daagse vliegreis naar barcelona geboekt. We wisten totaal niet wat te verwachten van casa maca gezien de eerdere recenties. Het viel ons 100% mee. Mooie spaanse kamer met alles wat je nodig hebt voor een stedentrip! Gedeelde badkamer en toiletten waren continu goed schoon en voor ons altijd als we ze wilde gebruiken beschikbaar. Het ontbijt was spaans en goed. Brood, genoeg keus als beleg als suiker, jam, honing, chocopasta, kaas, vlees. Daarnaast nog yogert, crusli, thee koffie, twee soorten taart/cake. Goede ligging en free wifi maken het helemaal compleet! Tip ga lekker tapas eten bij tapas madre om de hoek!

Con partner, mar. 2013
"Grootste tegenvaller van al mijn vakantie's"
bijnen_ine
1,0
19/03/13 dde zeer kleine en donkere 2 persoons kamer van 2 bij 3 meter een zeer klein benauwd hok dus had 1 raam wat uitzicht gaf op een vieze donkere zeer kleine binnenplaats dus raam openen was zeker geen pretje (stonk als een rioolput). er stond een klein maat bed met een zeer klein tafeltje in de hoek met 1 stoeltje in de deur zat geen slot dus niet te sluiten zonder op een heel klein schuifje te schuiven .Het brood bleef net zo lang liggen tot het op was dus oud brood eten op dag 4 kaas was een blok dus ging van hand tot hand ( niet erg fris) ook raar dat de keuken echt om 11 uur op het slotje ging verder totaal geen sloten. sloten op wc annex douche werkte met een klein schuifje .. kamer was voorzien van 1 stoeltje dus het enige wat je kon was op bed zitten . Ook stonden er overal geur verspreiders wat eigenlijk lekker zou moeten zijn was het niet dat het er wel erg veel waren zo dat het op je luchtwegen viel

Con partner, feb. 2013
"Was weer fijn om in Casa Maca te zijn."
jdekievit
Camere
25/02/13 Voor de tweede maal deze accomodatie gezocht. Ook nu weer zeer tevreden. Er zal zeker nog wel weer een volgende keer komen.

Famiglia con bambini piccoli, gen. 2013
"Bonitas vistas"
Michiel
Camere
07/01/13 Carla opened de door, a nice girl that just introducing herself, showed me all essential details of the guest house. I was expecting quite little, nevertheless it was well equiped. For breakfast I could choose between cereals, breads, bakery and other good stuff. Air conditioning was all time on and I could sleep fast thanks the silence street and a mattres just as comfortable as mine.
I had a good vacation.

Con partner, dic. 2012
"Casa Maca"
Frans en Herma Smit
Camere
13/01/13 Erg mooie bed & breakfast in het hartje van Barcelona.
Het ligt zeer centraal in het centrum, Sagra, Parc Guell, Ramblas, enz. allemaal op loopafstand.
De kamers zijn erg mooi, zeer schoon, wel wat gehorig.
Handdoeken kun je elke dag verschonen, liggen op voorraad in de gang.
Het ontbijt is in zelfbedieningsvorm, zeer uitgebreid en lekker vers.
De twee badkamers zijn netjes en ook zeer schoon. De toiletten bevinden zich op de badkamers.
Als we nog eens naar Barcelona gaan boeken we zeer zeker weer Casa Maca. Kwaliteit - prijsverhouding is goed. Echt een aanrader.

Famiglia con bambini più grandi, nov. 2012
"Schitterende kamers en locatie. Een aanrader!"
Cas
Camere
14/11/12 Hele mooie b&b. Ben hier met mijn moeder geweest en zij is altijd nogal kieskeurig, met name mbt. hygiëne,maar ze was gelijk verliefd op deze plek. Toen ze voor het eerst ging zitten zei ze:"dit is nou vakantie" en dat is zo ongeveer het grootste compliment die een b&b van haar kan krijgen. Kamer was schoon en mooi licht met balkon. 2 minpuntjes:het was iets gehorig en het ontbijt was niet heel bijzonder. Dat lag niet aan de variatie. Het brood was echter alleen getoast lekker en met 7 personen aan de ontbijttafel moesten we 8 plakjes ham delen. Het meisje dat er werkte was niet bepaald vrolijk,maar wel correct en behulpzaam en dat is het belangrijkste. De b&b ligt tussen het centrum en de Sagrada Familía en beide zijn op loopafstand. Ook een metrostation en bushalte zijn in de directe omgeving. Het is gewoon een prachtig plekje om te ontspannen na een lange dag sight-seeing. En kleine details zorgen ervoor dat je toch een gevoel van luxe ervaart bovenop de basale dingen.

Con partner, ott. 2012
"Mantequilla"
Anne F. S l i k
4,0
4,0
2,0
04/11/12 Bij aankomst werden wij begroet door Carla en daarna hebben wij haar niet meer gezien ....zij liet ons de keuken zien en in de fridge lag -zei carla :mantequilla maar " WAAR DAN " vroeg ik en toen liet Carla een pot margarine zien ....
Mantequilla is niet voor het B&B !!
De pot margarine is voor ALGEMEEN gebruik , bah !

Con partner, ott. 2012
"Nooit meer casa maca"
Gerrit en Esto
2,0
26/10/12 Dit B&B is geen aanrader , ontbijt moet je zelf bij elkaar uit kasten zoeken en koffie zelf zetten , als je klaar bent met ontbijten dan mag je het zelf afwassen met koud water want warm is er niet, werd er niet echt schoon van, als alle kamers bezet zijn , wat bij ons was, is er maar voor 6 personen plaats ipv met 10 en dan sta je in de file wanneer je naar de badkamer/ toilet wil zijn er 2 op de gang te vinden, er is in deze 5 dagen ook geen schoonmaak op je kamer geweest en een schone handdoek krijg je pas na je derde dag bah, de ligging is wel goed te vinden dat is dan ook het enige wat we er goed van vonden, het is erg kind on vriendelijk, de keuken waar je mag ontbijten is van 8 tot 11 en dan gaat de deur op slot, dus een waardeloos iets

Con partner, lug. 2012
"Goede B & B op goede lokatie"
susanna
Camere
09/08/12 Nette en zeer ruime kamer. Goed schoongehouden keuken en badkamers. Ontbijt goed en voldoende keus. Ligging zeer centraal. Vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Zeker de moeite waard om een keer naar terug te komen en aan te raden.

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?