28/04/13
B & B Casa Maca is leuk, schoon,hele vriendelijke leuke gastvrouw, wijst weg in stad/busverkeer, geeft tips/advies en haar 06-nummer voor "als-er-iets-is"
Ontbijt is niet uitzonderlijk luxe, brood 2srt, muffin/cake, vruchtensap,melk, toetje, ham ,kaas, worst, chocopasta, jam honing. Alles zelf pakken, uit kast/koelkast, waterkoken en zelf de vaat wegwerken. (geen eieren/fruit bv). Men dient wel rekening te houden met gezamelijke douche/wc ,2 stuks, waarvan wij trouwens niet één keer voor een "bezet" kwamen te staan. Wel was het even wennen aan 2-persoonsbed met 1 matras en 1 bedovertrek (niet 2x1pers) Wifi kon je zo op, maar we hadden wel graag
een TV -tje gewild voor Niews. Wie geen al te hoge eisen stelt kan hier prima vertoeven, aan de gastvrijheid en behulpzaamheid zal het niet ontbreken.
05/04/13
Via een last minute voor 199 pp een 5 daagse vliegreis naar barcelona geboekt. We wisten totaal niet wat te verwachten van casa maca gezien de eerdere recenties. Het viel ons 100% mee. Mooie spaanse kamer met alles wat je nodig hebt voor een stedentrip! Gedeelde badkamer en toiletten waren continu goed schoon en voor ons altijd als we ze wilde gebruiken beschikbaar. Het ontbijt was spaans en goed. Brood, genoeg keus als beleg als suiker, jam, honing, chocopasta, kaas, vlees. Daarnaast nog yogert, crusli, thee koffie, twee soorten taart/cake. Goede ligging en free wifi maken het helemaal compleet! Tip ga lekker tapas eten bij tapas madre om de hoek!
1,0
19/03/13
dde zeer kleine en donkere 2 persoons kamer van 2 bij 3 meter een zeer klein benauwd hok dus had 1 raam wat uitzicht gaf op een vieze donkere zeer kleine binnenplaats dus raam openen was zeker geen pretje (stonk als een rioolput). er stond een klein maat bed met een zeer klein tafeltje in de hoek met 1 stoeltje in de deur zat geen slot dus niet te sluiten zonder op een heel klein schuifje te schuiven .Het brood bleef net zo lang liggen tot het op was dus oud brood eten op dag 4 kaas was een blok dus ging van hand tot hand ( niet erg fris) ook raar dat de keuken echt om 11 uur op het slotje ging verder totaal geen sloten. sloten op wc annex douche werkte met een klein schuifje .. kamer was voorzien van 1 stoeltje dus het enige wat je kon was op bed zitten . Ook stonden er overal geur verspreiders wat eigenlijk lekker zou moeten zijn was het niet dat het er wel erg veel waren zo dat het op je luchtwegen viel