02/07/12
Zeer gastvrij hotel. Personeel is zeer vriendelijk. Bij het ontbijt verwelkomen ze je met een eye opener. De kok maakt met een big smile een omelet of gebakken ei. Bij het zwembad liggen opgerolde handdoekken met bloemen klaar. Op warme dagen krijg je een fris citronella doekje bij het zwembad. Er zijn altijd voldoende ligbedden. De manager is zeer servicegericht en vraagt regelmatig of alles naar wens is. De kamers zijn mooi ingericht en schoon. Elke avond is er life muziek van zeer goede kwaliteit. Het eten in buffet vorm is erg afwisselend. Ook het à la Corte restaurant is een aanrader. Wij komen zeker terug!
14/12/10
Het resort is luxe en ziet er prachtig uit en is goed verzorgd. Het personeel is supervriendelijk en heel behulpzaam. Wij vonden de kamers echter vrij klein, zeker gezien de prijs die je ervoor betaalt. We hebben wel eens luxere kamers gehad voor veel minder geld.. Strand is prima maar toen wij er waren was de zee vaak wat wild. Het zwembad is vrij groot en de faciliteiten zijn super (hangmat, bar, lounge, 2 restaurants en gratis computers). Het ontbijtbuffet is fantastisch: je kunt het zo gek niet bedenken en ze serveren het! De hapjes die tot 18u geserveerd worden zijn ook super.
We hebben een fijne tijd gehad, maar zouden hier niet zo snel naar teruggaan, eigenlijk alleen maar vanwege de prijs. Nog een klein minpuntje is de ligging: zonder auto of fiets (en die laatste verhuren ze niet) kom je niet ver. Auto's zijn te huren vanaf het resort zelf, en dat is zeker een aanrader. Maar er zit geen dorpje in de buurt op loopafstand.
05/09/09
le meridien barbarons sahil iyi bütün yıl hava sıcaklığı 28-32 derecede değişiyor. iklim süper ne terliyorsunuz ne de üşüyorsunuz.Adanın bir yeri kapalı olurken diğer yeri açık olma olasılığı var. Otele bağımlı kalmadan bir taksiyle anlaşıp diğer plajlarıda görebilrisiniz. Sabah görüp akşam sizi alıyorlar. Aynı zamanda la digue adası ve praslin adası turlarına mutlaka katın. Tavsiye ederim. Otel gerçekten iyi yatakları çok kaliteli. Kumsalı uzun. Suyun altında yüzlerce renkte balıkları görebilirsiniz. Otelin yanında küçük bir orman uzanıyor. Kuşlar yemek yerken size eşlik ediyorlar. Akşamları otantik animasyon yapıyorlar.