12/10/10
w wiekszosci pokoje bez balkonów w budynku głównym, zakwaterowanie w domkach dla wybrańców, w pobliżu kilka sklepów i dyskoteka, piwo 0,28 - 1,5 eur w sklepie, hotel położony przy spokojnej zatoce z rafą, na terenie hotelu duży plac zabaw i zagroda z dużymi żółwiami, miałam tylko śniadania ale są bardzo dobre
13/07/09
Het was in april weer net zo fantastisch als in december! De bevolking was weer even gastvrij en men wil graag dat je alles van het land te zien krijgt! Een bezoek aan Praslin is ook fantastisch, vooral de baai van Anse lazio, een van 's werelds mooiste stranden. De serveersters en de koks zorgden weer dat het ons aan niets ontbrak! Hopen dat we gauw weer een keer mogen..... Wat het fijne is aan vakantie hier is dat het allemaal niet massaal is... lekker rust en wat een natuur. Snorkel mee en lekker genieten van de onderwaterwereld, goede wandelschoenen en je kunt uren vertoeven in de bergen! En natuurlijk aan het eind van de vakantie een mooi handmade souvenir bij Joseph laten maken, een artist die op het strand bij het hotel de mooiste dingen maakt!
27/12/08
Ben hier vlak voor de kerstdagen geweest voor 10 dagen en het was super!!! Gezellig hotel, bediening in het restaurant was super aardig en het eten was van erg goede kwaliteit. Wel raad ik aan om de villa's te nemen.. heb je een lekker groot balkon van waaruit je heerlijk naar de zee kunt kijken! Een auto'tje huren en je kunt van de fantastische omgeving genieten! Kortom mijn vakantie is zeker voor herhaling vatbaar!