06/08/09
het eten was er formidabel ; heel vriendelijk personeel !!
Dokter dicht bij de hand ; hadden het nodig en perfecte service !!!!
Alles om de klant te behagen !!
30/12/07
Enige nadeel is het uitzicht op Victoria, de hoofdstad van de Seychellen op Mahe. 's Avonds wel gezellig met al die lampjes aan de overkant van de zee, maar overdag aan het strand heb je geen Bounty-eiland gevoel... Accommodatie super. Prachtige villa's. Vooral de buitendouche was een succes!
27/11/07
10 dg verbleven,half nov. 2007, op dit prachtige resort.Service was perfect, waar je ook kwam,10 min varen van Mahe (eerst 10 min met bus vh vliegveld) ontvangst zeer goed bij de jetty, daarna met golfkar naar de bungalow, waar de check-in was op t buitenterras.We zaten in bungalow 200(Bel Air villa) met aparte slaapkamer.Prachtig uitzicht op strand/zee va terras met ligstoelen 2 banken en eettafel met stoelen en sfeerverlichting.
Iedere dag vers gesneden fruit gebracht en koekjes.
Restaurants erg goed wel meteen Monti Fleuri (a la carte) reserv. bij aankomst dan geen probleem.Wireless internet aanwezig in de bar, 20 euro voor 2 uur.
s'avonds bandje aan het zwembad met rustige muziek,verder weinig vertier in de late uurtjes.
Schoonmaak goed 2x per dag schonen handdoeken en s'avonds worden de bedden opengeslagen en de gordijnen alvast gesloten.
Voor meer informatie kan je me altijd mailen, klik op mijn naam.
29/07/07
Dit is een top hotel, prachtige omgeving, mooie ruime kamers (met douche buiten en dressing) en een heerlijke keuken. Wel rekening mee houden dat dit een redelijk groot resort is, minder romantisch voor een huwelijksreis dus. Daar waar er op andere hotels op de Seychellen vooral koppels waren, waren er hier ook grote luidruchtige groepen, wat nogal storend was.