10/03/13
Op 100 meter van het strand. Een pareltje voor wie houdt van rust, lekker eten, en authenticiteit. Vriendelijke mensen ; spreken allemaal Frans.
Eten is een goede mix tussen Belgische en Senegalese keuken.
keuze genoeg : je kan naar het strand gaan, aan het zwembad zitten, in de zetels aan de bar gaan zitten (zeer aangenaam zicht).
12/02/12
Fantastisch onthaal door personeel en Alexandra, die zich geen moeite besparen om aan alle mogelijke wensen tegemoet te komen. Ons verblijf was vervat in een georganiseerde rondreis en dit verblijf in Auberge Khady mocht gerust nog veel langer geduurd hebben.
Naast al het lekkers zeker de Irish Coffee proeven !
14/02/12
Enorm vriendelijk personeel die ook steeds zeer behulpzaam zijn en er voor zorgen dat je niets te kort komt! Alexandra (de uitbaatster van dit hotel) is Vlaams en helpt je voor excursies en vervoer van en naar de luchthaven te organiseren. Het hotel is zeer goed gelegen in een typisch dorpje maar toch op wandelafstand van het centrum van Saly. Kamers zijn eenvoudig maar erg netjes en worden dagelijks gepoetst! Mooi en verzorgd zwembad. Het eten is ook steeds enorm lekker, hierbij wordt er steeds rekening gehouden met de wensen van de mensen ( wij hadden bij het begin van ons verblijf gezegd dat we geen vis lusten en er werd dagelijks gezorgd voor een lekker alternatief). Bij het ontbijt is er elke morgen vers brood! Het hotel ligt ook zeer dicht bij de zee (ongeveer 100meter). Perfecte verblijfplaats om Afrika te leren kennen!