28/02/12
Wij waren hier tijdens onze rondtrip Reúnion. Het hotel ziet er netjes uit en heeft een klein zwembad. Jammer dat je maar tussen 19u en 20u kunt eten (dit is ook in het dorpje zo). Na deze tijd krijg je echt niets meer (wij blij met onze zak chips). Prima verblijf om in de tussentijd de omgeving te bezichtigen.
16/06/11
De derde dag van onze rondreis door Réunion hebben we overnacht in dit schattige hotel in Cilaos. De weg ernaar toe door de bergen is erg mooi en het plaatsje ligt heel schilderachtig in een krater tussen de bergen. Het grappige is dat je helemaal niet het idee hebt dat je in de tropen bent. Mede doordat het hotel qua aankleding ook Oostenrijks aandoet, waan je je in de alpen. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen door de cirque de Cilaos. Pluspunten vonden wij - De mooie omgeving - het lekkere eten in het hotelrestaurant - vriendelijk personeel - Goed bed en gratis wifi bij de receptie. Minpunten vonden wij - maar 6 bedjes bij het zwembad - Geen houder voor de douche, dus je moet in bad douchen met de douche in de hand - Vrij kleine kamer, superior kamer 108, Voor een 2 sterren hotel toch een goede ervaring en zeker een aanrader voor wandelaars.