Recensioni Hotel Vieux Cep**

Vieux Cep**
Recensioni Hotel Vieux Cep**
2 rue des Trois Mares, 97413, Cilaos
Hotel Vieux Cep ha ottenuto 7,7 su 10, sulla base di 5 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Vieux Cep**? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Vieux Cep** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 13 Foto delle vacanze di Hotel Vieux Cep** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Vieux Cep** / Cilaos. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

5 recensioni per Vieux Cep**

8,4
7,1
7,6
7,5
7,4
Con partner, lug. 2012
"Leuk hotel midden in de bergen."
Rob en Willy
Cucina
06/08/12 Een goed 2* hotel. Prachtig gelegen in de bergen. Hotel ziet er erg leuk uit van de buitenkant. De kamers zijn niet te groot maar voldoende.
Het zwembad is aan de kleine kant, wel staat er een hot-tube! wat wel lekker is in dat klimaat - vooral eind van de middag.
Het eten viel ons erg tegen. In de middag was het ook zoeken naar bediening in het restaurant als je iets wilde drinken.

Con partner, sett. 2011
"Mooi envoudig hotel"
TazTinge
28/02/12 Wij waren hier tijdens onze rondtrip Reúnion. Het hotel ziet er netjes uit en heeft een klein zwembad. Jammer dat je maar tussen 19u en 20u kunt eten (dit is ook in het dorpje zo). Na deze tijd krijg je echt niets meer (wij blij met onze zak chips). Prima verblijf om in de tussentijd de omgeving te bezichtigen.

Con partner, giu. 2011
"Schattig hotel met een alpen gevoel in Cilaos"
Patricia
Cucina
16/06/11 De derde dag van onze rondreis door Réunion hebben we overnacht in dit schattige hotel in Cilaos. De weg ernaar toe door de bergen is erg mooi en het plaatsje ligt heel schilderachtig in een krater tussen de bergen. Het grappige is dat je helemaal niet het idee hebt dat je in de tropen bent. Mede doordat het hotel qua aankleding ook Oostenrijks aandoet, waan je je in de alpen. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen door de cirque de Cilaos. Pluspunten vonden wij - De mooie omgeving - het lekkere eten in het hotelrestaurant - vriendelijk personeel - Goed bed en gratis wifi bij de receptie. Minpunten vonden wij - maar 6 bedjes bij het zwembad - Geen houder voor de douche, dus je moet in bad douchen met de douche in de hand - Vrij kleine kamer, superior kamer 108, Voor een 2 sterren hotel toch een goede ervaring en zeker een aanrader voor wandelaars.

Con partner, ott. 2006
"Leuk hotel in centrum Cilaos"
Looptmetstok
Cucina
22/03/11 Prima ruime kamers.
Het ten hier is fantastisch, probeer vooral de gerookte karbonades met linzensaus!
Het zwembad was wat aan de kleine kant gezien het aantal gasten, maar was heerlijk afkoelen na een wandeling.

Con partner, lug. 2003
"Mooie ligging"
Paul
Cucina
18/08/10 mooi hotel, alleen al de weg er naar toe is de moeite waard. Van hotel uit diverse wandelingen gemaakt in de omliggende bergen met fantastisch uitzicht over de gehele omgeving.

Link a Zoover sul tuo sito