12/08/12
wij stonden een kleine 3 weken op deze camping en vonden hem dik in orde! Het is een camping die vooral gericht is naar gezinnen met jonge kinderen, onze kinderen van 4, 9 en 11 jaar hebben zich geen minuut verveeld. Goede ligging, uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van Praag (bus stopt aan camping of 10min rijden met auto naar metro), goed restaurantje, splinternieuw speelplein, ruime campeerplaatsen, proper sanitair, behulpzaam en vriendelijk personeel, 3 keer per dag animatie... Ook heel positief was dat bij aankomst je een blad krijgt met allerlei praktische info (winkels, apotheek, dokters, hoe je naar Praag kan...) Als wij nog in de buurt zijn gaan we daar zeker terug!!
10/08/12
Wij waren een week op deze camping,om Praag en omgeving te verkennen. Zeer goed gelegen, in 10' met de wagen tot bij Opatov om daar de metro in te duiken. Je kon ook met de bus vanaf de camping.
De camping zelf is prima. Goed sanitair zoals wij Belgen, NL verwachten. Klein binnenzwembad en prima (wel koud) buitenzwembad. Ook het onthaal en de bereidheid van eigenaars/personeel om te helpen is prima. Veel docu over bezienswaardigheden beschikbaar in alle talen.
Voor onze kinderen niet nodig, maar er was animatie, en ook een speelpleintje, voetbalveld, ... Wel een camping waar velen staan voor enkele nachten, eigen aan een stadscamping. Verder een mix van nationaliteiten (weliswaar hoofdzakelijk Denen en NL).
Een aanrader, naar CZ normen duur, maar voor ons is dit een prima prijs/kwaliteit. We komen nog wel eens terug.
09/10/12
Deze camping is zeer rustig .
Er is voldoende annimatie voor jongere kinderen .
Proper zwembad ;
Sanitair is zeer proper .Er word voldoende gekuist .
Zeer goed restaurant en zeer schappelijk van prijs .
De kamping ligt wel even van Praag maar de bus en tram brengt je midden in de stad .Een half uurtje met de bus en een 20 min met de tram .