29/11/10
Bij Hotel Lidmiluv mlyn is ook een kleine camping. Wij waren de enige gasten. Gelukkig waren er nog wel wat gasten in het hotel. 's Nachts is het heel erg donker op het terrein. Vlak voor het terreintje stroomt een klein riviertje, hier kunnen kinderen leuk in spelen. Er is ook een trampoline, verder is er niet veel te doen. Wij kwamen voor het paardrijden en dit is super geregeld. Leuke paarden, goed verzorgd. Een prachtige omgeving om buitenritten te maken. Maar ook als beginner kun je er terecht voor lessen.
Het sanitair is erg schoon. De eigenaren zijn gastvrij en vriendelijk. Er is een plek om je eigen vuur te maken.
De omgeving is prachtig, schitterend voor wandelingen en fietstochten. Litomysl is een leuk stadje met een mooi kasteel, dorpsplein, park etc., dit ligt op ongeveer 30 minuten rijden.
07/12/10
Wij waren hier in juni 2010 en hebben een zonnige week op de camping doorgebracht. Zelfs nog een hert gezien aan de overkant van het beekje. Heerlijk rustig, ruime plek, sanitair prima in orde en superschoon! Ook als niet paardrijder vermaak je je wel. Vanuit de plek is het mooi wandelen en er zijn diverse leuke stadjes te bezoeken, waar je ook lekker kan eten. Alles gunstig geprijsd, ook in de winkels. Op de binnenplaats van het hotel konden wij met de laptop internetten.