Distanza dalle piste
11/10/11
prima eten, goedkoop en prima vermaak. echt een aanrader om hier heen te gaan en om nooit te vergeten.
16/05/10
Vanaf mijn jeugd kom ik hier al, heerlijk eten lieve mensen mooi dorpje leuke pistes heerlijke masages in hotel maar vooral een thuiskom je bent welkom gevoel in hotel SUPER!!!
Have Fun!!!
16/09/09
Super weekje wintersport gehad in Tsjechie. Veel sneeuw en voor de kids (allemaal beginners) super qua skiles. Kleine groepjes dus ze hebben veel geleerd.
Wij waren met 4 gezinnen, totaal 8 volwassenen en 7 kids en wij hebben een heel aangenaam verblijf gehad in hotel Krakonos. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We konden iedere avond in het restaurant met z'n allen aan een grote tafel zitten. Veel keuze qua eten en allemaal even lekker en niet duur. We kregen ook nog eens 20% korting op de restaurantrekening. Kamers zijn ruim en netjes.
10/03/08
Gunstig aan dit hotel: centraal gelegen in het dorp, halte skibus naar Horni Domky vlakbij (100 m.) en op dezelfde hoogte (vanaf sporthotel Bohemia is het een stuk verder over een steil weggetje), aardig en behulpzaam personeel dat goed Duits of Engels spreekt, ruime kamers, keuze uit 3 menu's bij halfpension met groenten en patat/aardappelen/rijst e.d. naar eigen keus, zeer uitgebreid menu als je a la carte wil eten, skihok wat alleen voor gasten met sleutel toegankelijk is, skischoenen mogen mee naar de kamer (kunnen ze drogen).
Nadelen: in het hele hotel hangt een dikke vette keukenlucht, ook op de kamers. Gaat op den duur de keel uithangen. Je moet dus je (kantel)raam openzetten (iets ertussenzetten om het open te houden). Ook de tussendeur dichthouden tegen de stank. Helaas is de buitenlucht bij windstil weer erg rokerig van alle houtkachels. Verwarming niet zelf regelbaar, dus raam gebruiken om de temperatuur te regelen. Gratis Internet is 1 oude pc. Bed hard: luchtbed mee !