17/01/13
Het appartement ligt centraal bij de piste, de supermarkt, de pinautomaat en het beste restaurant van Pec Pod Snezkou: Enzian. Het appartement ligt boven de ski-verhuur, de skischool en naast de ski-winkel van dezelfde Nederlandse eigenaar, die een goede service biedt. Ook geeft hij tips wat betreft het reizen, de gastenkaart, de skibus enz. Je kunt hem alles vragen. Er ligt een prachtige tuin achter het appartement. Je kunt je auto naast het appartement parkeren en de ski's kunnen in een bergruimte. In het appartement heb je vloerverwaring en het is overal heerlijk warm. De afwasmachine is ook handig, zeker als je met veel personen bent. Het enigste minpuntje wat je zou kunnen noemen is, dat er boven bij de slaapkamers geen w.c. is. Daarvoor moet je een trap af naar beneden. Voor ons was dit echter geen probleem. Eindschoonmaakkosten komen nog over de rekening heen (ong. 40 euro - 2013). Wij zullen dit appartement zeker aanbevelen en misschien gaan we nog een keer terug.
16/03/12
We zijn van de winter hier geweest met 10 personen en helaas is één van ons gevallen met wintersport en moest naar het ziekenhuis, de eigenaar was zeer behulpzaam in het helpen met dingen regelen en hulp. Daarnaast was het appartement mooi, vooral een ruime badkamer en woonkamer wat prettig was, de supermarkt dichtbij (nog geen 5 minuten lopen), restaurantjes genoeg, dichtbij de pistes (maar ook dichtbij een ander liftje zodat je niet hoefde te lopen naar de echte pistes). Kortom een top plek met een goede eigenaar. Zeker een aanrader als je naar pec pod snezkou gaat.
Distanza dalle piste
14/03/12
mooi ruim opgezet appartement, de service was uitstekend, niet alleen voor het appartement zelf maar ook voor ander advies konden we de eigenaar vragen,