Distanza dalle piste
06/01/13
Afgelopen kerst met het gezin er geweest. Wij hebben het super gehad. Stapt zo vanuit het hotel de gondel in. Skipassen zaten bij het hotel in. Zwembad en sauna prima. Niet groot maar echt netjes en schoon. Kinderen hebben het super gehad. Halfpension zou ik ook niet meer nemen. Eten van de kaart en dorp is beter. Maar het is echt allemaal prima te doen. Kamer, top! Service en personeel zeer vriendelijk. Wij komen volgend jaar terug.
10/08/12
Wij vonden het een prettig hotel. Ook onze hond was welkom en werd met een aai begroet. Personeel maakt lange dagen, kijkt niet altijd heel vrolijk, maar wilde alles voor ons uit- of opzoeken. Wij vonden het ontbijt wel prima. Diner was erg zout. Vlak bij het hotel zit overigens een geweldig restaurant. Zwembad, sauna en tennisbaan waren prima en ook gratis. Nederlandse zender was aanwezig! Gelukkig maar tijdens de OS!
3,0
13/08/12
net terug van dit hotel, en kan uit ervaring zeggen dat je beter een ander hotel kan boeken. dit hotel is hooguit 2 sterren waardt, i.p.v. 4. kamers zijn wel mooi en schoon,maar meer biedt dit hotel niet!, ontbijt is kranig en eentonig, avond eten is wel redelijk tot goed van smaak, maar zeer kleine porsjes,zodat je wekelijk met trek het restaurant verlaat. bescherm je eten,lijk niet om of loop naar het toillet want je eten is alweer weg gehaald.receptie gaat wel,maar spreekt alleen duits, ze vertikken om engels te spreken. personeel is correct maar kijken allen alsof ze liever hebben dat je er niet bent. zwembad is net zo groot als een ruime badkamer, en alles in het hotel sluit om 8 uur, hierna is er niets meer te beleven in het hele hotel. fotos van de balkons zie je niet op de site omdat die zo klein zijn dat je , amper met 2 op kan zitten, ( er is ook maar slechts 1 stoel op balkon) verder is het dorpje zelf oersaai en dood, kortom 1 keer , nooit meer!!