Recensioni Appartamento Quinta das Flores*****

21 giugno 2013

Quinta das Flores*****
Recensioni Appartamento Quinta das Flores*****
8800-102, Tavira
Appartamento Quinta das Flores ha ottenuto 9,5 su 10, sulla base di 84 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Quinta das Flores*****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Quinta das Flores***** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 60 Foto delle vacanze di Appartamento Quinta das Flores***** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Quinta das Flores***** / Tavira. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 successiva

84 recensioni per Quinta das Flores*****

Con amici, giu. 2013
"Fantastische Accomodatie"
Johan
18/06/13 Wij zijn hier voor de 2e keer
Dat doen we eigenlijk nooit.
Maar dit appartement is mooi ingericht en helemaal compleet.
De Gastheer en Gastvrouw zijn supervriendelijk
en halen je op van het vliegveld en brengen je weer weg.
Heerlijke rustige ligging en de drukte kun je op zoeken.

Con amici, mag. 2013
"Heerlijke vakantieplek!!"
Ingrid en Erwin
Ambiente spazioso
17/05/13 Super appartement met zeer vriendelijke eigenaren. Wij sluiten ons aan bij alle andere vankantiegangers die hieronder beoordelingen geschreven hebben.
Als we een minpunt moeten noemen dan is dit dat er geen wifi is.

Con partner, apr. 2013
"Fantastische vakantie-plek"
cor straathof
Ambiente spazioso
21/05/13 Appartement Quinta das Flores is een prima plek om een heerlijke vakantie te genieten. De eigenaren Wim en Gerrie zijn bijzonder gastvrij en weten wat een vakantieganger nodig heeft. Het appartement ligt nabij interessante plaatsen o.a. Luz de Tavira, Fuzeta,Tavira en Faro. Een weinig toeristische regio waarin je kennis kunt maken met authentieke kenmerken van de Algarve. Kleine steegjes, vriendelijke mensen, interessante markten, prachtige natuur, mooie stranden, een zalig klimaat en heerlijke vis. Een plek van waaruit je diverse leuke uitstapjes kunt maken. Het appartement was comfortabel, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het enige nadeel is dat alles per auto moet. Daar staat tegenover dat de rust overweldigend was.

Con partner, 2013
"Dit is gastvrijheid !!!"
Ger Wisselink
Ambiente spazioso
23/03/13 Waar maak je dit nog mee? Afgehaald van het vliegveld. Ontvangst met een heerlijke maaltijd. Verse broodjes voor de volgende ochtend. Fles wijn.
Prima locatie, rust,ruimte. Appartement perfect. Strand, bergen in nabijheid.
Gastvrijheid ten top! Een grote aanrader !,

"Heerlijke plek!"
Sonja
Ambiente spazioso
11/09/12 Een warm gastvrij onthaal door 2 mensen die er van genieten het hun gasten naar de zin te maken. Ze vertellen over de omgeving, geven je tips en Wim trekt er zelfs met zijn boot met je op uit, maar tegelijk respecteren ze hun gasten en hun vrijheid/privacy.
Leuk en vooral compleet appartement, heerlijk zwembad.
Mooie omgeving en lekker rustig.

"****uitstekend****"
v/d Werf
Ambiente spazioso
19/09/12 Het was onze eerste keer in Portugal en door het geweldige ontvangst van Wim en Gerrie komen we hier zeker nog een keer. Voor de eerste dag stonden er lekkere broodjes klaar en vers fruit uit eigen tuin. Het voelt gewoon als thuis komen. Helemaal top! De lokatie en het appartement ziet er erg netjes uit en je merkt/voelt dat deze mensen met liefde hun bedrijf beheren. Ze maken je graag weg wijs met tips voor in de omgeving en vertellen je waar je een lekker hapje kunt eten. Het zwembad bij de appartementen is goed onderhouden en schoon. Dus alles met elkaar helemaal TOP. Het is zeker een aanrader om hier eens naar toe te gaan. Lekker rustig geen drukte(dit kun je zelf opzoeken als je daar behoefte aan hebt).

"Geweldige vakantieplek"
rleferink
Ambiente spazioso
11/09/12 Appartement is schoon,alles is aanwezig. Aardige eigenaars die het de vakantiegangers graag naar de zin maken. omgeving straalt rust uit.

Con partner, lug. 2012
"Gastvrijheid en luxe in de Algarve"
Monique
Ambiente spazioso
12/08/12 Wat een gastvrijheid van Wim en Gerrie. Het appartement was grandioos met alles wat een mens zich aan luxe kan wensen en brandschoon! De huurauto/ fietsen perfect om de prachtige omgeving te ontdekken. Het zwembad heerlijk koel met prima ligstoelen/ parasols. De breng- afhaalservice naar vliegveld Faro was fantastisch. Wim stond ons bij het verlaten van het vliegtuig al op te wachten. Broodjes met beleg en thee stonden al in een mandje op ons te wachten.Hollandse gastvrijheid ten top. We hebben de omgeving per fiets en auto verkend. Mooie natuur langs de Ria de Formosa. Ook met de boot van Wim hebben we veel mooie natuur gezien.
Ook de stadjes en dorpjes rondom zijn het bezoeken waard. Vooral Olhão vonden we gezellig. Van hieruit ook een mooi boottocht naar de eilandjes rondom gemaakt. Tavira heeft een groot overdekt shopping-Centre met een grote supermarkt en vele andere winkeltjes.
We komen zeker nog eens terug! Het was een fantastische vakantie die we iedereen kunnen aanraden!

Con amici, mag. 2012
"Super ontvangst"
A.K.Bruil
Ambiente spazioso
26/05/12 Een geweldige week vakantie in een zeer compleet ingericht appartement en een hele mooie aangelegde tuin.Wij kwamen om 09:00 uur aan op Faro en Wim stond klaar om ons af te halen bij het appartement stond Gerrie ons op te wachten en er lagen broodjes klaar wij konden dus zo een ontbijt maken.
Dit hebben wij nog nooit meegemaakt.
Verder ben je wel aangewezen op een auto voor vervoer,deze hadden wij van de eigenaren gehuurd.

Con amici, mag. 2012
"Supervakantie"
Ria Grimberg
Ambiente spazioso
02/08/12 Een wat verlate reactie, wij waren hier begin juni.Bij aankomst opgehaald door Wim en bij het appartement aangekomen stond er al een pakketje met levensmiddelen op ons te wachten.We hebben het in 1 woord FANTASTISCH gehad! Elke dag gingen we erop uit met de Punto en hebben zo veel van de Algarve kunnen zien.Het voelde heerlijk om dan weer terug te komen bij ons appartement, het heeft ons aan niks ontbroken.
Elke dag vers fruit, veel abrikozen en sinaasappels uit eigen tuin.Het zwembad is heerlijk en hadden we meestal voor ons alleen.We hadden graag nog wat langer gebleven.Komen dan ook zeker nog eens terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 successiva

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?