Recensioni Appartamento Amarilis****

Amarilis****
Recensioni Appartamento Amarilis****
AVENIDA V3, P-8500-801, Praia da Rocha
Appartamento Amarilis ha ottenuto 8,1 su 10, sulla base di 18 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Appartamento Amarilis****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Appartamento Amarilis**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 39 Foto delle vacanze di Appartamento Amarilis**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Amarilis**** / Praia da Rocha. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

18 recensioni per Amarilis****

7,9
7,5
8,3
Con partner, nov. 2012
"!Prachtig"
Ans
Ambiente spazioso
09/02/13 We hebben in November een prachtige vakantie gehad op de bovenste verdieping.Groot terras waar we heerlijk in de zon zaten. De zonsondergang was prachtig en het was iedere avond genieten.

Con partner, lug. 2012
"Comfortabel verblijf"
Lisa Enting
Ambiente spazioso
25/07/12 Ik adviseer geen ontbijt te boeken, dit ontbijt is minimaal en je kunt voor deze kosten veel meer krijgen in de supermarkt aan de boulevard die de hele dag door verse broodjes en andere lekkere dingen bakt, Verder moet je betalen voor de bedjes aan het zwembad. Dit is om te voorkomen dat iedereen zijn of haar handdoek hierop legt. Maar het wordt niet vermeld op de site, kosten 1 a 2 euro per dag. Het is vrij oud maar wel netjes. De ligging is ideaal de weg uitlopend ben je bij de boulevard en het centrum van Praia da Rocha en u kunt heel makkelijk reizen met bussen naar omliggende stadjes. (Lagos, Portimao, Lagoa, Alvor). Echter door de ligging hebben wij last gehad van lawaai s`nachts van mensen die terug komen van het stappen of van omliggende balkonnetjes van andere appartementen waar mensen tot laat muziek maken oid. Het personeel is niets op aan te merken, bij ons viel de stroom uit. Meteen werd dit verholpen!

Famiglia con bambini piccoli, feb. 2012
"Helemaal goed"
kaasjes
Ambiente spazioso
14/03/12 goed appartement met erg vriendelijk personeel, lekker dicht bij het strand

Per informazioni e disponibilità su Appartamento Amarilis****, clicca ...

Con partner, giu. 2011
"Heerlijke rustige plek"
sonja
Ambiente spazioso
19/06/11 heerlijke plek voor mensen die van rust houden en tocj willen genieten.
Net buiten het centrum.
Sophia en Mark zijn mensen die het complex echt een waarde geven en waarvoor niets teveel is.
Ook de wekelijkse bbq is echt fantastisch waarin je kan zien dat er veel liefde inzit.
Je kan als je dat zou willen echt je hele vakantie hier eten daar hoef je niet voor weg.
Echt een aanrader dit complex.

Con partner, feb. 2010
"Prima appartement"
G.W.M.Broeders
Ambiente spazioso
22/12/10 Gaan in 2011 voor de elfde keer naar Ammarilis van 11 februari tot 6 april.bij leven en welzijn!
Wij zijn een echtpaar van 74 en 70 jaar jong en verblijven er met veel plezier.
Het appartement heeft geen nederlandse T.V. en dat is een minpunt als je er lang verblijft.
Hebben dit opgelost door zelf een schotel te plaatsen die ik daar kan opslaan als we vertrekken.
Zeer vriendelijk personeel en 24 uurs receptie dus een aanrader van jawelste.
G.W.M.broeders.

Con partner, ott. 2007
pyliser eddy
Ambiente spazioso
20/10/07 Goed gelegen en mooie app. alsook groot terras (nr.411). niet ver van strand en wandelpromenade en een zeer toffe jachthaven.

Simone
12/06/07 Een mooi en groot appartementencomplex die erg centraal ligt. Op 5 minuten lopen van de boulevard en het strand. Wel moet je hier een drukke straat oversteken.
Wij zaten op de 12e verdieping en hadden een mega dakterras! Het uitzicht was schitterend! We keken uit op de zee en op het zwembad.
Verder is dit een gezellig plaatsje met leuke restaurantjes, kroegjes en winkeltjes.

daleyla
30/05/07 het is een aanrader! zat op de 10de verdieping aan de kant van t zwembad. mooi uitzicht en veel zon. mooi en netjes ingericht. vlakbij t strand, winkeltjes en restaurants zelfs de McDonalds en de lidl deden wij lopend dat was wel een stukje lopen. ik zou dit app. weer nemen als ik zou gaan.

Con la famiglia, mar. 2007
Rosanna Kasemier
Ambiente spazioso
02/03/07 Wij gaan 10 maart voor de 7e keer naar Amarilis en niet voor niets natuurlijk. Je heb hier alles wat je nodig heb voor een heerlijke vakantie. Prima ruim appartement met prachtig uitzicht en de appartementen worden 6x per week schoongemaakt door zeer vriendelijke Portugese dames.
Ook de rest van het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

P & A
11/08/06 Ideaal complex voor een strandvakantie! redelijk dicht bij het strand, wel drukke straat oversteken. Klein zwembad en app. zijn oud, maar wel heel schoon. Beslist een aanrader!

Sondaggio

Quali sono i turisti più eleganti?