Data di arrivo
Persone
Stanze
Da -
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Klimczok Resort & SPA****
Recensioni Hotel Klimczok Resort & SPA****
Poziomkowa 20, 43-370, Szczyrk
Hotel Klimczok Resort & SPA ha ottenuto 8,9 su 10, sulla base di 10 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Klimczok Resort & SPA****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Klimczok Resort & SPA**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 21 Foto delle vacanze di Hotel Klimczok Resort & SPA**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Klimczok Resort & SPA**** / Szczyrk. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

10 recensioni per Klimczok Resort & SPA****

8,8
9,3
9,4
9,2
9,5
Famiglia con bambini piccoli, mag. 2013
"Rewalacyjny dla rodzin z dziećmi"
Stanisława
Distanza dalle piste
08/05/13 Hotel ulokowany jest od centrum ok. 2 km, co gwarantuje spokój i ciszę. Pokoje bardzo słoneczne z pięknym widokiem na góry, w pełni wyposażone, czyste i przestronne. Mieliśmy wykupiony pobyt z ze śniadaniami i obiadokolacjami, posiłki bardzo bogate i urozmaicone. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, pomocna, przyjazna i uśmiechnięta. Dużo atrakcji dla dzieci: basen, figlopark, tenis stołowy, kręgielnia, bilard. Dla odprężenia kompleks basenowy i cudowne SPA!!! Miejsce na wypoczynek rodzinny - GODNE POLECENIA !!!!!!

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2013
"Jeżeli ktoś szuka spokoju... to tylko tam"
Jagoda Kaczorek
Distanza dalle piste
07/05/13 Byłam w Klimczoku i.... i naprawdę był to bardzo trafny wybór. Zieleń, cisza, towarzystwo lasu i saren pod oknami. Hotel czyściutki, obsługa traktuje wszystkich gości wyjątkowo, personel profesjonalny , bardzo życzliwy, nie odnosi sie wrażenia jakby pracowali za karę. Liczne atrakcje i dla dorosłych i dla dzieci. Na pewno tu wrócimy

"Wspaniale"
Robert
Distanza dalle piste
05/05/13 Jesteśmy zauroczeni miejscem oraz hotelem.Obsługa wspaniała,spa super dużo zabaw dla dzieci , live cooking......ok

Per informazioni e disponibilità su Hotel Klimczok Resort & SPA****, c...

Con partner, mar. 2013
"Zdecydowanie lepiej niz myślałam!"
Krystyna
Distanza dalle piste
25/04/13 Po pierwsze hotel zdecydowanie lepiej prezentuje się w realu niż na zdjęciach- zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz.
Do przyjazdu namówiła nas znajoma z pracy, która zachwycała się masażami w spa. Mąż niezbyt był zadowolony bo myślał, że
w czasie kiedy ja będę odpoczywać on będzie się nudził, ale okazało się że oferta dla panów jest równie ciekawa :D aa i ten rzepiękny widok z okna,
zieleń zieleń zieleń :) Polecam każdemu kto chce się zrelaksować i odpocząć od codziennych stresów!

Viaggio di lavoro, 2012
"Świetne miejsce na pobyt z dziećmi"
michał
Camere
25/07/12 Hotel oferuje dużo atrakcji m.in. termy, bilard club, sportowe gry kasyno, kręgielnie, figlopark- taki plac zabaw dla dzieci oraz trasy rowerowe w okół hotelu. Blisko jest stąd również na stoki. Obsługa hotelowa bardzo miła pomaga rodzicom organizując dzieciom zabawy dzięki temu można chwilę odetchnąć od pilnowania dzieci. Pokoje dobrze wyposażone w tv satelitarną, internet, minibar, łazienkę, w każdym pokoju jest również balkon. Istnieje możliwość wynajęcia apartamentu wtedy mamy dodatkowo do dyspozycji saunę oraz łazienkę z jacuzzi. W hotelu jet również restauracja pub oraz klub nocny. Hotel również daje do dyspozycji sale konferencyjne, audiowizualną i klubową, więc jest to również dobre miejsce na organizowanie spotkań biznesowych.

Famiglia con bambini piccoli, mag. 2012
"Poniżej oczekiwań"
Agnieszka
4,0
5,0
28/06/12 Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki . Basen będący główną atrakcją jest mały , jaccuzi max dla 2 osób . Wszystko mocno przybrudzone - przez okna trudno podziwiać cokolwiek - dawno nie myte. Sauna maleńka . Trudno mówić o komforcie jaki dziś można spotkać w nowych kompleksach SPA. W restauracji konieczne mocne sprzątanie - siedząc na śniadaniu widać plamy na obrusie i pajęczyny w kątach. Śniadania słabe- brak zdrowej kuchni co też jest już standardem w lepszych hotelach , obiadokolacje ok .Pokój na dobrym poziomie. Obsługa w recepcji dramatyczna - pani nei zainteresowana obsługą. Personel restauracji ok. Generalnie relacja ceny do standradu - poniżej oczekiwań

Famiglia con bambini piccoli, mar. 2012
"Świetne miejsce"
Barbara
Camere
31/03/12 Hotel Klimczok**** jest wspaniałym miejsce na wypad rodzinny, wiele atrakcji dla dzieci oraz rodziców.

Con partner, sett. 2011
"Godny polecenia"
DAREK
Camere
16/10/11 Świetny hotel z niezłym klimatem. Mocną stroną jest różnorodna kuchnia szczególnie dania w pubie Highlander. W tym miejscu duży wybór różnorodnych trunków. Bogate śniadania fajnie podane. Personel na poziomie dyskretny i miły.
wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu- basen z sauną, kręgialnia i spa. pokoje wygodne, z atrakcyjnym widokiem codziennie sprzątane. Zmieniane ręczniki i uzupełniana woda mineralna.

Con partner, sett. 2011
"Super jesienny weekend"
Tadeusz
Camere
30/10/11 Spędziłem miły jesienny weekend w hotelu. Pokój duży,przytulny,ale niestety nie było łoża małżeńskiego. wszystkie dani bardzo smaczne i świetnie podane. Obsługa miła i uśmiechnięta,szybko reaguje na prośby gości. WSPANIAŁE SPA!!! Polecam wszystkim parą,którechcą spędzić romantyczny weekend.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2011
"Hotel na miarę czterech gwaizdek"
Kamila
Camere
03/10/11 Hotel może na pierwszy rzut oka nie zachwyca zewnętrznym wyglądem (to oczywiście bardzo subiektywna ocena) ale za to wnętrze hotelu całkowicie rekompensuje to wrażenie. Stylowe i gustowne lobby, elegancka restauracja, niesamowity szkocki Pub czy klub nocny urządzony stylu kamiennej pieczary. Pokoje czyste z przepięknym widokiem. Nasze dziecko było zachwycone basenami, gdzie spędzało większość czasu. Ja w tym czasie mogłam relaksować się w SPA korzystając z naprawdę bogatej oferty. Największy plus tego hotelu to gastronomia i bardzo życzliwy i pomocny personel. Byliśmy pierwszy raz ale z pewnością tu znów powrócimy. Polecam!

Link a Zoover sul tuo sito