Recensioni Panorama Raclawicka

Panorama Raclawicka
Recensioni Panorama Raclawicka
Jana Ewangelisty Purkyniego 11, 50-155, Breslavia
Panorama Raclawicka ha ottenuto 9,6 su 10, sulla base di 13 recensioni
Vuoi sapere cosa pensano altri viaggiatori di Panorama Raclawicka in Breslavia? Qui trovi le recensioni su Panorama Raclawicka. Poi vedere 7 Foto delle vacanze di Panorama Raclawicka - - -

13 recensioni per Panorama Raclawicka

15/06/12 Super sklepy polecam wszystkim

Con partner, giu. 2012
"Ok"
Anna Pysiak
14/06/12 jedyne w swoim rodzaju takie miejsce w Polsce, a nawet na świecie! Na całym świecie jest takich tylko kilka, bardzo ciekawe miejsce, sporo można się dowiedziec.

Con amici, giu. 2012
"Panorama"
nowy
07/06/12 warte zwiedzenia, nawet kolejki nie sprawiają zepsucia atmosfery

Viaggio di lavoro, giu. 2012
"Jedno z"
Hubert Grycan
13/06/12 niewielu miejsc na świecie gdzie można podziwiać relikt 19-wiecznej kultury masowej. Bardzo fajne miejsce, takie inne niż wszystkie. Polecam.

Con partner, apr. 2012
"Coś niesamowitego"
Waldemar
22/04/12 to po prostu trzeba zobaczyć, można mieć różne wyobrażenia, ale widząc to dzieło jest się pod ogromnym wrażeniem.

Con amici, 2012
"Obraz jakiego jeszcze nie widzieliście"
Aleksandra
16/04/12 Atrakcja oczywiście nie dla Wrocławian bo zapewne wszyscy ją znają, ale kazdy przyjezdny powinien tu trafic - wielkość jak i sama forma obrazu nie powtarzalna!

""To jest coś!!!!!!!!!!!!!"."
anna
14/04/12 Panorama Racławicka jest niepowtarzalnym dziełem na skalę światową.Olbrzymi obraz,umieszczony w okrągłej sali robi piorunujące wrażenie.Opowieść lektora(bez przynudzania) w momencie przenosi nas w czasy kościuszkowskie.Przenikanie się obrazu z elementami umieszczonymi pod nim(części broni,roślinność,garderoba)-to robi wrażenie!Z całą odpowiedzialnością polecam tę atrakcję Wrocławia .każdemu.

Viaggio da solo, apr. 2012
"Kulturalny potentat !"
Katarzyna
20/04/12 Nie trzeba wchodzić do środka, by zaparło dech w piersi! Proszę popatrzeć na piękny, pomysłowy budynek Panoramy otoczony z zewnątrz piękną zielenią, która zwłaszcza w okresie wiosennym wywiera największe wrażenie. Idealne miejsce na kulturalną wycieczkę w celu poznania sztuki, dzieł malarskich największych artystów na wyciągnięcie ręki ! Polecam:)

Con partner, nov. 2011
"WOJNA!"
Olga
09/07/12 Robi wrażenie na gościach.

Recensioni di Zoover sul tuo sito