04/08/12
Wij verbleven in augustus 1 nachtje in dit hotel. graag hadden we er langer willen blijven. Wij sliepen in de suite, met apparte woonkamer, slaapkamer en terras. erg ruim. Wij hadden overigens betaald voor een gewone kamer. Ook kregen we een flesje prosecco bij aankomst. de kamer was netjes en schoon en de bedden prima.
Het hotel ligt in het centrum op loopafstand van de boulevard. Het hotel kijkt uit over de haven wat er erg leuk uitziet.
Het ontbijt was prima.
Voor het parkeren hebben we in het hotel een vergunning gekregen die we achter de ruit moesten leggen, met deze vergunning konden we in de buurt van het hotel parkeren. 7,50 per dag.
Il proprietario ha risposto::
Het is al even geleden, maar alsnog willen wij u hartelijk danken voor uw leuke review. Wij geven inderdaad geregeld gasten een upgrade; het is zo klein gebaar, maar wordt vaak groot ontvangen. Leuk om dat in uw review terug te lezen.
Wij hopen u in de toekomst wederom te verwelkomen.
Met vriendelijke groet,
Team Hotel Zilt
06/07/12
Gastvrije ontvangst. Kamers zijn mooi ingericht met airco (bovenste verdieping). Lekker ontbijt in de sfeervol ingerichte kelder/grot.
05/05/12
Ligging midden in het centrum. Kamer en badkamer waren nieuw, modern ingericht en brandschoon. Bij aankomst zag het bed er mooi uit (handdoeken met roos) en het raam stond open zodat de kamer lekker fris rook. De ontvangst was meer dan hartelijk, hadden veel tips voor een leuk weekend en het ontbijt was gewoon erg goed (met een prettig WMF koffieapparaat voor goede koffie).
verdere positieve punten:
- waterkoker met thee/koffie op de kamer
- airco
- minibar (niet al te prijzig)
We zijn vorig jaar naar Hotel Piccard geweest maar dit was wel een paar klassen beter. Hier komen we zeker weer terug!
04/03/12
Ligging is perfect. Prijs/kwaliteit prima. Schoon en goeie does. Helemaal goed.