Recensioni Villaggio turistico Park Welgelegen***

18 maggio 2013

Park Welgelegen***
Recensioni Villaggio turistico Park Welgelegen***
Vlamingpolderweg 14, 4506 HZ, Cadzand
Villaggio turistico Park Welgelegen ha ottenuto 7,7 su 10, sulla base di 44 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Villaggio turistico Park Welgelegen***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Villaggio turistico Park Welgelegen*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 43 Foto delle vacanze di Villaggio turistico Park Welgelegen*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Park Welgelegen*** / Cadzand. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

44 recensioni per Park Welgelegen***

8,7
Con partner, mag. 2013
"The place to be!"
Henk Zwart
Alloggi
08/05/13 We komen al jarenlang op deze camping (in het begin met onze kinderen/pubers, nu met z'n tweetjes) en steeds weer valt ons op hoe behulpzaam en attent het personeel is. Alles is keurig netjes verzorgd. De camping ligt op een mooie plaats net achter de duinen. Je loopt vanaf de camping zo naar het strand. We hebben al heel vaak een mobil-home gehuurd en alles is piekfijn voor elkaar. Mocht er eens een klein gebrek zijn (bijv. een kapotte lamp) dan wordt dat vrijwel direct verholpen. Vooral de eigenares (mevr.Keuning) is altijd bijzonder vriendelijk, attent en uiterst behulpzaam. Voor broodjes kun je terecht in Cadzand-Bad. Een wandeling is goed te doen, maar natuurlijk kan het ook met de auto. Kortom, we komen zeker nog eens terug!

Famiglia con bambini più grandi, 2012
"Leuke camping"
an
Ristorante/Bar
18/10/12 een camping vlak aan de duinen, met een mooi breed zandstrand. De camping is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, vanaf een jaar of 12 wordt het moeilijker want dan is er niet zo veel te beleven. Er is soms een probleem met het water in de douches, als het warm is en iedereen komt van het strand dan wil je ook graag even douchen maar dit lukt dan niet altijd omdat de waterdruk wegvalt, dus je kunt dan beter later op de avond nog eens proberen. De beheerder is soms wat nurks, maar als je je aan de regels houdt dan is er verder niets aan de hand. Pinnen kun je er niet en dat is eigenlijk niet meer van deze tijd, dat zou verbeterd moeten worden.

Con partner, sett. 2012
"Mooie ligging"
Plouvier
10/09/12 Wij waren er voor 1 nacht. Zeer mooie ligging. Het is wel aangeraden om een fiets mee te nemen. Altijd handig om 's morgens broodjes te halen (1,5 km verderop in het dorp). Voor de prijs die men er betaalt, zou douche mogen inbegrepen zijn. Wat we helemaal ongepast vinden is dat men moet betalen voor warm water voor de afwas! 20 eurocent en dan mag je maar een klein afwasje hebben of het kost je minstens het dubbele! Daardoor zouden wij er zeker geen lange vakantie doorbrengen. Al dat gesukkel met munten! Jammer want voor de rest zeer proper en aangenaam.

Con partner, ago. 2012
"Rustige camping dicht bij strand!"
vicky
Ristorante/Bar
12/08/12 We zijn een weekendje op de camping geweest.
Goede ligging, net achter de duinen. Zuivere toiletten en sanitair, wc papier aanwezig. voor te douchen 0,50 euro, 5 min lekker warm water.
Voor de afwas heb je een net gebouw, als je warm water wil moet je wel 0,20 cent gebruiken.
Voor kinderen of ouder met kind is er een aparte ruimte voorzien, netjes!
wat wij persoonlijk minder vonden was dat er geen brood/broodjes op de camping gekocht kan worden, dan moet je al naar het dorp wandelen (of met de auto) dat toch wel 1,5km verder ligt. We wlden graag een frietje eten aan onze tent, maar dit is niet toegestaan, ze verpakken niets en je bent verplicht het op hun terras op te eten. Koelelementen worden er ook niet ingevroren;
Het personeel was wel vriendelijk
Fijne camping, we gaan nog terug voor de goede ligging!

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Wij komen zeker terug"
Fam. De Rijcke
Ristorante/Bar
10/08/12 Mooie mob. Bungalow gehuurd. Vlak bij het strand, winkels die je nodig hebt, op loopafstand. En anders kun je gratis met de bus mee. Zeer vriendelijk en attent personeel, als je iets te vragen had, werd er ook meteen werk van gemaakt.
Voor de meiden was er een enthousiast animatieteam. Zij hebben zich ook super vermaakt. Kids blij, ouders blij. Ook het eten in de bistro was prijs/kwaliteit goed.

Con amici, lug. 2012
"Top"
Leon
Ristorante/Bar
14/07/12 Goede camping, voldoende voorzieningen en genoeg te doen. Perfecte ligging.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Leuke camping op mooie lokatie!"
fam. meeussen
Ristorante/Bar
03/08/12 Ons weekje op Camping Welgelegen is zeer goed bevallen. Zeer fraaie ligging pal achter de duinen. Chalet zeer compleet uitgerust en netjes. Voor herhaling vatbaar!

Famiglia con bambini piccoli, giu. 2012
"Heerlijk verblijf in The Pod bij zee"
Mark
Ristorante/Bar
26/07/12 Camping welgelegen is een prachtige camping, je loopt zo het strand op. In juni een weekendje gekampeerd in een Pod met mijn oudste dochter.
Lekker over het strand gewandeld, even uitwaaien.

Con partner, 2012
"Geweldige service!!!"
Jeffrey Berenbroek
25/06/12 Ik had mijn vakantie geboekt om de geweldige ligging en de mooie omgeving.
Plotseling heb ik een huis gekocht en dus zat ik met de vakantie in mijn maag, de annuleringsverzekering vergoedde dit niet.
Wat ik toen meemaakte was echt super, het park wilden mij helpen de vakantie om te boeken naar iemand anders, en ze hebben niet veel in rekening gebracht.
Ik was echt super opgelucht en wil ze daarom super bedanken!! Het zijn echt nette mensen en heel behulpzaam. in de toekomst wil ik er zeker nog een keer heen. Daarom krijgt het park van mij een 10!!

Jeffrey Berenbroek

Con amici, 2012
"Prachtige tijd gehad!"
Paul
Ristorante/Bar
25/06/12 Mooie verzorgde camping,binnen 10 tellen sta je op het strand,schone douches en wc's, en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Een aanrader!!

Link a Zoover sul tuo sito