12/06/13
De camping is op een mooie plek gelegen. Rust is het belangrijkste hier en daarbij midden in de natuur.
Voor de rest is er erg weinig te beleven. Het restaurant naast de camping is op zich goed en dito geprijsd.
We hebben goede dagen gehad maar gaan de volgende keer ergens anders naar toe.
28/08/12
Twee weken gekampeerd met een tent, aan het water bij de zwemvijver.... het was alsof we in Zuid Frankrijk stonden.... en dan met beter sanitair. Voldoende activiteiten vanuit de camping, maar eigenlijk biedt de omgeving al meer dan voldoende uitdaging en activiteiten.
Tip: ook voor honden zeer geschikt, mede vanwege het honden losloopgebied in het naastgelegen natuurgebied Lutterzand (met mogelijkheid daar ook te zwemmen in de Dinkel!)
19/09/12
Wat een TOP locatie! We zijn niet echt kampeerders maar hebben in een huisje gezeten, voorzien van alles wat we nodig hadden (simpel en netjes). Het weer was prachtig en het meertje heerlijk voor de kinderen en ons. Wat een pret. Er lagen drijfdingen en er was een piratenschip met een heerlijk zandstrandje. Zo leuk zo in contrast met de bossen en de heide, waar je heerlijk kon wandelen. ook nog wezen abseilen met de eigenaar van de camping gewoon op de camping zelf (achteraf hoorden we dat AJAX dat daar ook heeft gedaan!) En er is veel meer mogelijk: kanoen, boogschieten, beachvolleybal, jeu de boules, midgetgolf ... Ook gebruik gemaakt van de broodjesservice, Wifi en het restaurant waar we heerlijk hebben gegeten: Florilympha, zelden zo lekker gegeten! We hebben het enorm naar de zin gehad. Veel ruimte op de camping en heel natuurlijk opgezet (niet hokkerig). We gaan zeker terug! Oh en zeer gastvrije, vriendelijke en behulpzame mensen aan de receptie!